ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Μακεδονικός Χαλβάς: Το Γλυκό Που Κάνει Καλό γιόρτασε τα 90 του χρόνια στο SalonDeBricolage!

Ο Μακεδονικός Χαλβάς γιόρτασε τα 90 του χρόνια στο Salon De Bricolage, την πρώτη exclusive λέσχη της Αθήνας, παρέα με εκπροσώπους των media, bloggers και πολλούς φίλους. Πήγα. Και ενθουσιάστηκα. Και πήρα και φανταστικό βιβλίο συνταγών, που από σήμερα έως και την Καθαρή Δευτέρα -τουλάχιστον!- θα φτιάχνω και από μία και θα την μοιράζομαι μαζί σας…

Χρύσανθος Πανάς, Φωτεινή Μπαμπανάρα

Ο Χρύσανθος Πανάς με την Γενική Διευθύντρια της H+K Strategies, Φωτεινή Μπαμπανάρα

Ο ατμοσφαιρικός χώρος και το ειδικό μενού με γαστριμαργικές δημιουργίες του chef Νίκου Κατσάνη έκλεψαν τις εντυπώσεις όσων παραβρέθηκαν στο μεγάλο πάρτι, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Μακεδονικού Χαλβά.

Ελιάννα Χρυσικοπούλου, Βασίλης Καλλίδης

Ελιάννα Χρυσικοπούλου, Βασίλης Καλλίδης

Φέτος, ο Μακεδονικός Χαλβάς, το Γλυκό που Κάνει Καλό, συμπληρώνει 90 χρόνια στην καρδιά και το τραπέζι μας. Το ταξίδι του Μακεδονικού Χαλβά ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη το 1924, όταν ο Ελευθέριος, ο Κωνσταντίνος και ο Σάββας Χαΐτογλου, με όραμα και αφοσίωση, θέλησαν να συνεχίσουν την παράδοση του παππού τους -που ήταν χαλβαδοποιός στη Μικρά Ασία- και άνοιξαν μια μικρή βιοτεχνία στην πλατεία Άθωνος. Από τότε μέχρι σήμερα, πολλά έχουν αλλάξει. Όχι όμως και ο Μακεδονικός Χαλβάς, ο οποίος συνεχίζει το ταξίδι του με το ίδιο μεράκι και αμείωτο ενθουσιασμό!

3ok

Οι προσκεκλημένοι είχαμε τη ευκαιρία να δοκιμάσουμε τη γνωστή, αγαπημένη γεύση του Μακεδονικού Χαλβά μέσα από ιδιαίτερους γευστικούς συνδυασμούς που επιμελήθηκε ο chef, ενώ παράλληλα ενημερώθηκαμε για τις ευεργετικές ιδιότητες που διαθέτει το Γλυκό Που Κάνει Καλό.

2Ok

Γιώργος Σατσίδης

Γιώργος Σατσίδης

Ο Μακεδονικός Χαλβάς παράγεται από ταχίνι, δηλαδή 100% αλεσμένο σησάμι και έτσι διατηρεί ακέραια όλα τα ευεργετικά συστατικά του πολύτιμου αυτού σπόρου, θωρακίζοντας τον οργανισμό μας και χαρίζοντάς του δύναμη και ενέργεια.

Συνεχίζεται…

error: Content is protected !!