ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το make up Velvet της FBM Anagenessis στο The Pop Up Project "Twinkle"! (watch the video!)

Το λάτρεψα με το που το πρώτο φόρεσα και ήμουν εγώ αυτή που ζήτησε από την FBM Anagenessis να το φέρει ο-πωσ-δή-πο-τε στο The Pop Up Project “Twinkle” αυτό το Σάββατο, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας!

mak2

Και ενθουσιάστηκα γιατί έχει όλα όσα έψαχνα -εγώ τουλάχιστον- σε ένα make up. Να είναι ελαφρύ ώστε να μπορώ να το φοράω όλη μέρα χωρίς να βαραίνει την επιδερμίδα, με επίσης ελαφριά υφή και κάλυψη, και οπωσδήποτε χωρίς την αίσθηση της λιπαρότητας. Ναι, είναι όντως Velvet!

Πρόκειται για ένα make up νέας γενιάς, το οποίο μπορείς να χρησιμοποιήσεις πολλές φορές μέσα στην ημέρα -κι όμως είναι αλήθεια!- και να το ανανεώνεις όποτε νομίζεις πως χρειάζεσαι λίγη λάμψη παραπάνω. Ναι, καλά το κατάλαβες, είναι ένα make up για εσένα που φεύγεις το πρωί από το σπίτι σου και επιστρέφεις μόλις αργά το βράδυ μετά από δεκάδες ραντεβού και συναντήσεις.

Α, και περιέχει εκχύλισμα από θαλάσσιο πλαγκτόν με ικανότητα σύσφιξης της επιδερμίδας και μείωσης των ρυτίδων, αλλά καλύτερα να σας τα πει η Θάλεια, την οποία συνάντησα χθες το μεσημέρι στους χώρους του Aqua Life, στην Άνοιξη…

 

error: Content is protected !!