ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Make-A-Wish: Η Βραδιά του Ευχαριστώ!

Στον πρώτο χώρο δημιουργικής ζυθοποιιας, της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, στο ΑΘΗΝΕΟ πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ η «Η βραδιά του ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» που οργανώθηκε με ιδιαίτερη αγάπη από το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΝΙΑ

ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΝΙΑ

Την έναρξη της εκδήλωσης κήρυξε ένας χαρισματικός τροχονόμος, ο Φίλιππος, παιδί Ευχής, ενώ λίγο αργότερα παρουσιάστηκε το τραγούδι του Οργανισμού για πρώτη φορά από τον δημιουργό του Κυριάκο Μιχαήλ. Στη συνέχεια και μετά την εισαγωγή της Προέδρου Αναστασίας Μανιά, το κοινό καθήλωσε μία μητέρα ενός παιδιού ευχής που μοιράστηκε με τους 270 και πλέον συμμετέχοντες τη Δύναμη που έδωσε η εκπλήρωση της Ευχής της «πριγκίπισσας Σοφίας» σε όλη την οικογένεια. Ο γιατρός του Οργανισμού, Βασίλης Παπαδάκης μίλησε για τη σημασία εκμαίευσης της πιο βαθιάς επιθυμίας των παιδιών που αντιμετωπίζουν μία απειλητική ασθένεια ενώ στο βήμα τον διαδέχτηκε η Γενική Διευθύντρια Σάντρα Ζαφειρακοπούλου η οποία λίγο μετά τα Ευχαριστώ σε Διοικητικό Συμβούλιο και εργαζομένους, παρουσίασε τη Φαίη Σκορδά ως τη Νέα Πρέσβειρα του Οργανισμού.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ

ΦΙΛΙΠΠΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ, ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ

Η Φαίη Σκορδά μίλησε για το πόσο την έχει αγγίξει το έργο του Κάνε-Μια-Ευχή, το πάθος όσων ασχολούνται με αυτό αλλά και την αξία που έχει να προσφέρεις στην «ψυχή» ενός παιδιού. Μετά από έναν αυθόρμητο διάλογο 2 νεαρών εθελοντών που γνώρισαν και αγάπησαν τον Οργανισμό ως παιδιά Ευχής πριν κάποια χρόνια, του Αλέξανδρου και του Άγγελου, έγιναν οι βραβεύσεις εταιρειών, εθελοντών, κοινωφελών οργανισμών καθώς και κάποιων μεμονωμένων ατόμων που πρόσφεραν κάτι πολύ ξεχωριστό στον κόσμο των Ευχών.

 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΛΗΣ ΣΑΝΤΡΑ ΖΑΦΕΙΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΣΚΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΛΗΣ, ΣΑΝΤΡΑ ΖΑΦΕΙΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΣΚΟΣ

 ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ ΣΑΝΤΡΑ ΖΑΦΕΙΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ ΤΙΝΑ ΞΟΥΡΑΦΗ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ, ΣΑΝΤΡΑ ΖΑΦΕΙΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ, ΤΙΝΑ ΞΟΥΡΑΦΗ

 ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ

ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ

Η ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΣΑΛΟΥΤΣΗ ΚΑΙ Η AEGEAN ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΝΙΑ

Η ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΣΑΛΟΥΤΣΗ ΚΑΙ Η AEGEAN ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΝΙΑ

Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΝΙΑ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΧΟΥΚΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤ1

Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΝΙΑ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΧΟΥΚΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤ1

Gabriella Callini ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ ΑΝΤΖΕΛΑ ΚΕΡΟΣ

GABRIELLA CALLINI, ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ, ΑΝΤΖΕΛΑ ΚΕΡΟΣ

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!