ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Μαγειρεύοντας με την Gourmelita!

Μια διαφορετική εμπειρία έζησαν όσοι βρέθηκαν χτες στο ΑΘΗΝΕΟ, όπου συνάντησαν την αγαπημένη food blogger, Μαριλίτα Χατζηβασιλείου, –aka Gourmelita-, σε μια βραδιά αφιερωμένη στην προετοιμασία ενός οικογενειακού τραπεζιού με συνταγές εμπνευσμένες από τη μπίρα. Η παρέα, που δημιουργήθηκε από τους φίλους του καλού φαγητού και της μπίρας συγκεντρώθηκε στο ΑΘΗΝΕΟ, τον πρώτο χώρο δημιουργικής ζυθοποιίας στην Ελλάδα.

Μαριλίτα Χατζηβασιλείου -aka Gourmelita-

Μαριλίτα Χατζηβασιλείου -aka Gourmelita-

H Gourmelita παρουσίασε στους προσκεκλημένους τρεις εύκολες συνταγές συνδυάζοντας διαφορετικές ποικιλίες μπίρας, μπιροπιτάκια με ΑΘΗΝΕΟ #8 (lager με πιπερόριζα), κοτόπουλο στη γάστρα με μπίρα AMSTEL και ένα απολαυστικό κέικ με μαύρη μπίρα Amstel Bock!

ΚΕΙΚ ΜΕ ΜΑΥΡΗ ΜΠΙΡΑ

ΚΕΙΚ ΜΕ ΜΑΥΡΗ ΜΠΙΡΑ

Τις συνταγές της μπορείτε να τις βρείτε αναλυτικά στο food blog  της.

ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΡΛΙΩΤΗΣ

Ο ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΡΛΙΩΤΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΙΤΑΣ

Η βραδιά έκλεισε με ερωτήσεις για περισσότερα tips και πολλά τσουγκρίσματα με τις χειροποίητες μπίρες που παράγονται στα καζάνια του ΑΘΗΝΕΟ.

error: Content is protected !!