Μια διαφορετική εμπειρία έζησαν όσοι βρέθηκαν χτες στο ΑΘΗΝΕΟ, όπου συνάντησαν την αγαπημένη food blogger, Μαριλίτα Χατζηβασιλείου, –aka Gourmelita-, σε μια βραδιά αφιερωμένη στην προετοιμασία ενός οικογενειακού τραπεζιού με συνταγές εμπνευσμένες από τη μπίρα. Η παρέα, που δημιουργήθηκε από τους φίλους του καλού φαγητού και της μπίρας συγκεντρώθηκε στο ΑΘΗΝΕΟ, τον πρώτο χώρο δημιουργικής ζυθοποιίας στην Ελλάδα.
H Gourmelita παρουσίασε στους προσκεκλημένους τρεις εύκολες συνταγές συνδυάζοντας διαφορετικές ποικιλίες μπίρας, μπιροπιτάκια με ΑΘΗΝΕΟ #8 (lager με πιπερόριζα), κοτόπουλο στη γάστρα με μπίρα AMSTEL και ένα απολαυστικό κέικ με μαύρη μπίρα Amstel Bock!
Τις συνταγές της μπορείτε να τις βρείτε αναλυτικά στο food blog της.
Η βραδιά έκλεισε με ερωτήσεις για περισσότερα tips και πολλά τσουγκρίσματα με τις χειροποίητες μπίρες που παράγονται στα καζάνια του ΑΘΗΝΕΟ.