ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Μαγειρέψτε στη Γάστρα και ενισχύστε το Χαμόγελο του Παιδιού!

Εν συντομία: Δεν υπάρχει καλύτερο μου από το να γυρίζω κουρασμένη αργά το βράδυ σπίτι, και χωρίς να κάνω στην ουσία τίποτα, να ετοιμάζω ένα εντυπωσιακό Ρολό Κοτόπουλο με Raclette και τρούφα στη Γάστρα. Και όταν λέμε να μην κάνω τίποτα, εννοούμε τί-πο-τα…Α, και να γνωρίζω πως με αυτή την Γάστρα έχω συνεισφέρει στο “Χαμόγελο του Παιδιού”!

Αυτές τις γιορτές, μαγειρεύουμε...από καρδιάς! 1 ευρώ από κάθε Γάστρα Granite-Ware πηγαίνει στο Χαμόγελο του Παιδιού!

Αυτές τις γιορτές, μαγειρεύουμε…από καρδιάς! 1 ευρώ από κάθε Γάστρα Granite-Ware πηγαίνει στο Χαμόγελο του Παιδιού!

Εντάξει, για την ευκολία και τα οφέλη της μαγειρικής στη Γάστρα δεν περιμένετε να μάθετε από εμένα. Πόσο μάλλον για τις γνήσιες Γάστρες Αμερικής Granite-Ware -κατασκευασμένες από κεραμικό και γρανίτη πάνω σε ατσάλι-, η εταιρεία που πρωτοήρθε στην χώρα μας στα 90’s, για να αλλάξει ουσιαστικά την έννοια της “Γάστρας” στην Ελλάδα. Και βασικά, να μας μάθει πως να κερδίζουμε ενέργεια και να μαγειρεύουμε εύκολα.
Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, στο σπίτι μου τις έχω και στις τέσσερις διαφορετικές διαστάσεις, αλλά αυτό είναι θέμα δικής μου οικοκυρικής διαστροφής, εάν δεν έχετε αποκτήσει ακόμη, θα σας πρότεινα να πάρετε την Γάστρα 15 λίτρων, για 4-6 άτομα.

Follow me…

Μία στάση στην Φάρμα Μπράλου για να επιλέξω το Ρολό της αρέσκειας μας για το δείπνο μας...

Μία στάση στην Φάρμα Μπράλου για να επιλέξω το Ρολό της αρέσκειας μας για το δείπνο μας…

Το τοποθετώ στην Γάστρα μου για να το φήσω υγιεινά, νόστιμα και γρήγορα με την ανακύκλωση ατμού που δημιουργείται κατά τη διάρκεια του ψησίματος, χωρίς να το στεγνώνει. Ροδοκοκκινίζει κάποια από τα ψητά μας πάνω και κάτω, χωρίς να τα ξεσκεπάζουμε! Σε αυτή τη Γάστρα ψήνω κρέας, λαχανικά, ψάρι, ακόμα και γλυκά! Σήμερα είμαι ιδιαίτερα κουρασμένη, και απλά τοποθετώ αυτό το εξαίσιο Ρολό Κοτόπουλου στη Γάστρα! Σε μία ώρα θα είναι έτοιμο χωρίς μυρωδιές στην κουζίνα, και φυσικά, χωρίς να λερώσω τον φούρνο μου!

Το τοποθετώ στην Γάστρα μου για να το ψήσω υγιεινά, νόστιμα και γρήγορα με την ανακύκλωση ατμού που δημιουργείται κατά τη διάρκεια του ψησίματος, χωρίς να το στεγνώνει. Ροδοκοκκινίζει κάποια από τα ψητά μας πάνω και κάτω, χωρίς να τα ξεσκεπάζουμε! Σε αυτή τη Γάστρα ψήνω κρέας, λαχανικά, ψάρι, ακόμα και γλυκά! Σήμερα είμαι ιδιαίτερα κουρασμένη, και απλά τοποθετώ αυτό το εξαίσιο Ρολό Κοτόπουλου στη Γάστρα! Σε μία ώρα θα είναι έτοιμο χωρίς μυρωδιές στην κουζίνα, και φυσικά, χωρίς να λερώσω τον φούρνο μου!

Απλά, αλείφω το Ρολό μου με ελάχιστο Extra Virgin Organic Olive Oil "Rhizoma:...

Απλά, αλείφω το Ρολό μου με ελάχιστο Extra Virgin Organic Olive Oil “Rhizoma”…

Τα καλύτερα με τους καλύτερους...

Τα καλύτερα με τους καλύτερους…

Όταν μαγειρεύω στη Γάστρα δεν λαδώνω, απλά αλείφω...

Όταν μαγειρεύω στη Γάστρα δεν λαδώνω, απλά αλείφω…

Θα συνοδέψω το Ρολό μου με τα ζυμαρικά με Τρούφα που έφερα μαζί μου από το ταξίδι μου στην Άλμπα...

Θα συνοδέψω το Ρολό μου με τα ζυμαρικά με Τρούφα που έφερα μαζί μου από το ταξίδι μου στην Άλμπα…

Η Γάστρα Granite-Ware είναι κατασκευασμένη από Κεραμικό και Γρανίτη πάνω σε ατσάλι, που την κάνει να θερμαίνεται πολύ πιο γρήγορα από κάθε άλλο σκεύος. Όταν ο φούρνος σας φτάσει στην επιθυμητή θερμοκρασία, τοποθετήστε το σκεύος με το φαγητό και μετά από λίγα λεπτά χαμηλώστε λίγο την θερμοκρασία ή αφήστε την θερμοκρασία ως έχει και το φαγητό σας θα είναι έτοιμο πολύ πιο σύντομα απ’ότι με ένα απλό ταψί ή από μία απλή Γάστρα. Με αυτόν τον τρόπο θα επιτύχετε οικονομία στο ρεύμα έως και 20%.

Μια μόλις ώρα αφού έβαλα το Ρολό στο φούρνο και είναι έτοιμο...

Μια μόλις ώρα αφού έβαλα το Ρολό στο φούρνο και είναι έτοιμο…

Ανώτερες τεχνικές κατασκευής, κάνουν τις Γάστρες Granite-Ware να αντιστέκονται στο κάψιμο, στο χάραγμα, στους λεκέδες και στο στράβωμα όσο καμία άλλη Γάστρα που κυκλοφορεί στο εμπόριο. Μία Γάστρα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε απίστευτα υψηλές θερμοκρασίες, κατάλληλη και για επαγγελματική χρήση!

Επιφάνεια χωρίς πόρους, που μας επιτρέπει να μαγειρέψουμε, να σερβίρουμε και διατηρήσουμε τα φαγητά μας μέσα σε αυτήν! Η τεχνολογία Ceramic on Steel. δεν αλλοιώνει τις τροφές ούτε φυλακίζει τις μυρωδιές μέσα στη Γάστρα...

Επιφάνεια χωρίς πόρους, που μας επιτρέπει να μαγειρέψουμε, να σερβίρουμε και διατηρήσουμε τα φαγητά μας μέσα σε αυτήν! Η τεχνολογία Ceramic on Steel. δεν αλλοιώνει τις τροφές ούτε φυλακίζει τις μυρωδιές μέσα στη Γάστρα…

Tataahh!!!!

Tataahh!!!!

Κοτόπουλο Ρολό με Raclette και Τρούφα στη Γάστρα, με Tagliolini con Tartufi...

Κοτόπουλο Ρολό με Raclette και Τρούφα στη Γάστρα, με Tagliolini con Tartufi…

Καθόλου άσχημα...

Καθόλου άσχημα…

Αποκτήστε μέσα στις γιορτές την δική σας Γάστρα Granite-Ware, μαζί με το βιβλίο συνταγών, και ενισχύστε το “Χαμόγελο του Παιδιού”!

error: Content is protected !!