ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Magic Xmas Wishes!!!

H Kayak καλωσορίζει τα Χριστούγεννα με μια μοναδική εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους. Και μας προσκαλεί να περάσουμε μία δημιουργική ημέρα ανακατεύοντας χρώματα και «μαγικά» υλικά ώστε να βοηθήσουμε να γεμίσουμε όλοι μαζί το εορταστικό τραπέζι των παιδιών του χωριού SOS Βάρης.

kayak_XmasWishesok

Στη διάρκεια του « Kayak magic Xmas Wishes» event, μικροί και μεγάλοι θα φτιάξουν τις πιο φανταστικές ζωγραφιές και δημιουργίες τους, παίρνοντας έμπνευση από ένα ζωντανό…ξωτικό και χρησιμοποιώντας πρωτότυπα υλικά που θα δοθούν από την Kayak. Επίσης, θα έχουμε την ευκαιρία να στηρίξουμε τα παιδιά του χωριού SOS Βάρης και να τους στείλουμε τις δικές τους χριστουγεννιάτικες ευχές.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κατάστημα της Κηφισιάς, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου και στο κατάστημα της Γλυφάδας, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, από τις 12:00 το πρωί μέχρι τις 5:00 το απόγευμα.

Ελάτε κι εσείς στα καταστήματα της Kayak στην Κηφισιά και τη Γλυφάδα και ζωντανέψτε τη φαντασία σας περιτριγυρισμένοι από μαγικά χρώματα και παιχνίδια, πρωτότυπα παγωτά, πολύχρωμα Sorbet, Christmas cup cakes και γλειφιτζούρια, Χριστουγεννιάτικα σοκολατένια δέντρα, μοναδικά carrot cakes και πολλά άλλα παραμυθένια γλυκά!
Pure Magic…

error: Content is protected !!