ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Μάγια Ζούλοβιτς στο The Pop Up Project “Thirty Days To Christmas!”

Μετρώντας αντίστροφα για τα φετινά Χριστούγεννα, η Μάγια Ζούλοβιτς σχεδιάζει το νέο της εορταστικό γούρι “Lucky Squares”.


Πιστή στη σχέση της με την γεωμετρία και εμπνεόμενη από τη γοητεία των σχημάτων της, σχεδιάζει τετράγωνα που σχηματίζουν τον αριθμό 8 και καταλήγουν σε ένα επιβλητικό ρόμβο. Τα τετράγωνα είναι άλλωστε σύμβολα της σταθερότητας, της πληρότητας και της δύναμης και αυτές είναι οι ευχές της σχεδιάστριας για τη νέα χρονιά που μας «κλείνει ήδη το μάτι».
Σε μενταγιόν αλλά και βραχιόλι το “Lucky Squares” charm είναι ένα κόσμημα που θα στολίσει κάθε σας εμφάνιση, όλες τις σαιζόν. Το γούρι αλλά και όλες τις δημιουργίες της Μάγιας Ζούλοβιτς από την a/w 2017-18 συλλογή “Blow Me Away”, μπορείτε να τις βρείτε στο ανακαινισμένο Maya’s Workshop στη Κηφισιά καθώς και στο κατάστημα του Ναυπλίου.


Για τις λάτρεις του online shopping, το eshop παρουσιάζει όλα της τα παλιά αλλά και νέα κομμάτια, που εύκολα και γρήγορα μπορούν να «ντύσουν» κάθε σας απόδραση.
Maya Zoulovits
Jewellery Designer
Kyriazi 14-16, Kifisia, Athens, Greece, 14562
T: 2106230750
Maya Zoulovits
Βασ. Ολγας 14, Ναυπλιο
2752028940

Ολοκληρωμένη την Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project “Thirty Days To Christmas”, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή! Spread the News & Join us!

error: Content is protected !!