Μαγεία στις Σπέτσες!

17/08/2019 • LIFESTYLE

Η πρόσκληση που έφτασε στο mail μου είχε αποστολέα την Ιλεάνα Μακρή και αφορούσε το κοκτέιλ με αφορμή το preview της exclusive συλλογής Grace Atelier που υπογράφουν η Φιόρη Ζαφειροπούλου και η Ντόζια Κουρούπη και που είναι ήδη κάτι παραπάνω από ακριβοθώρητη στην A-list των επιθυμιών των πιο κομψών “It” Girls της Αθήνας.
Η πρόσκληση για την παραμονή αλλά και για ανήμερα της Παναγίας στην “Μαγεία” που βρίσκεται στην αγκαλιά του Ποσειδωνίου, όπως αναμενόταν βρήκε εντυπωσιακή ανταπόκριση τόσο από τους εραστές των Σπετσών όσο και από τους παραθεριστές της Ριβιέρα του Πόρτο Χέλι, ενώ μόλις χθες το απόγευμα βρήκα την καλύτερη ευκαιρία να πάρω το aperitif μου με την Ντόζια και την Φιόρη, και να τις αφήσω να με ξεναγήσουν στην πρώτη pret-a-porter συλλογή τους, η οποία θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά σε private previews σε exclusive hotels & clubs ανά τον κόσμο για λίγους και καλούς πελάτες.

Μετά από τις άκρως επιτυχημένες συλλογές με τις “It” bags, ο οίκος μόδας Grace Atelier παρουσίασε σε ένα private preview, για λίγες καλεσμένες, την πρώτη του συλλογή ρούχων για το καλοκαίρι του 2020.

Το Grace Atelier είναι το διεθνούς φήμης brand με τσάντες, που φέτος ξεκίνησε την ready to wear συλλογή ρούχων, για την εκλεκτή πελατεία της Φιόρης Ζαφειροπούλου και της Ντόζιας Κουρούπη.

Ντόζια Κουρούπη, Φιόρη Ζαφειροπούλου

“Τα ρούχα της πρώτης αυτής συλλογής θα μπουν στο site του brand τον Φεβρουάριο του 2020, όπου οι πελάτισσες θα μπαίνουν με έναν κωδικό, και θα έχουν την ευκαιρία να τα αγοράσουν απευθείας” μου εξηγεί η Ντόζια.

Τι κάθε κομμάτι της συλλογής μοναδικό, και με το οποίο μπορεί να ταξιδέψει αυτή που το φοράει, οπουδήποτε στον κόσμο. Από τη Νότια Γαλλία στις Σπέτσες, και από το Capri στην Πάτμο.

Το αγαπημένο μου!!!

Τις τσάντες Grace Atelier σας τις έχω συστήσει πολλές φορές τόσο μέσα από το Fay’s Control όσο και από τα The Pop Up Projects, όπου το brand λαμβάνει μέρος.

Love at first sight!!!!

So chic!

Με την Ντόζια Κουρούπη, η οποία παραθερίζει χρόνια στις Σπέτσες.

Ντόζια Κουρούπη, Μαρία Στρατή, Φαίη Μπέη, Φιόρη Ζαφειροπούλου

Αν είστε around, πηγαίντε στην “Μαγεία” της Ιλεάνας Μακρή, στο Spa area του Ποσειδωνίου, η Ντόζια και η Φιόρη θα είναι και αύριο εκεί, για να σας ξεναγήσουν προσωπικά στην υπέροχη αυτή συλλογή, η οποία όπως φαίνεται θα γίνει sold out. Δικαίως.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons