ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η μαγευτική ιστορία κατασκευής των κεριών της Jo Malone…

Όλα τα αρώματα Jo Malone ξεκινούν με μια ιστορία. Μια έμπνευση από την μόδα ή την τέχνη, την ιστορία ή τον πολιτισμό. Είτε αιχμαλωτίζοντας μία παιδική ανάμνηση μαζεύοντας βατόμουρα στην αγγλική εξοχή ή απολαμβάνοντας το απογευματινό τσάι στο Claridge’s… Όπως η ζεστή, φυσική νότα στο κλασικό εσπεριδοειδές άρωμα Lime Basil & Mandarin, ή η πικάντικη νότα του Earl Grey στο Earl Grey & Cucumber

jo1
Follow me…

Τα κεριά της Jo Malone London είναι τόσο πολυπόθητα όσο και τα ίδια τα αρώματα. Είναι η επιτομή της εκλεπτυσμένης πολυτέλειας, ένα υπέροχο και γενναιόδωρο δώρο. Η μοναδική τους παρουσία και το μεθυστικό τους άρωμα δημιουργεί ατμόσφαιρα,ενώ η εικονική κρεμ και μαύρη συσκευασία είναι ορόσημο ποιότητας και κλασικής σύγχρονης υπεροχής. Κατασκευασμένα εξολοκλήρου στο χέρι, χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα παραδοσιακές και καινοτόμες τεχνικές για να μετατραπούν τα αρώματα στα παγκοσμίου φήμης κεριά.
Δεκαέξι άτομα θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο σε κάθε χειροποίητη κατασκευή, η οποία λαμβάνει χώρα σε εργαστήριο στην καρδιά της Αγγλικής εξοχής. Το κερί της Jo Malone candle είναι υπέροχα πολυτελές και τέλεια ισορροπημένο, εξαιτίας της προσεκτικής δεξιοτεχνίας και της υπομονής που χρειάζεται για να κατασκευαστεί.

The Candle Factory...

The Candle Factory…

ok Craft of Perfumer (20)

ok Craft of Perfumer (21)

ok Craft of Perfumer (51)

ok Craft of Perfumer (50)

ok Craft of Perfumer (55)
Η διαδικασία ξεκινά με την μέτρηση των ελαίων του εκλεπτυσμένου αρώματος που θα αναμειχθεί με το ζεστό κερί και θα τοποθετηθεί με το χέρι στην γυάλινη συσκευασία. Αφού σταθεροποιηθεί, το κερί συνδυάζεται με το τελειοποιημένο φυτίλι. Τα αρώματα δεν καίγονται ποτέ με τον ίδιο τρόπο, έτσι τα κεριά αναμειγνύονται για ένα συγκεκριμένο άρωμα.

ok Craft of Perfumer (36)

 

ok Craft of Perfumer (34)

ok Craft of Perfumer (38)

ok Craft of Perfumer (1)

ok Craft of Perfumer (31)

ok Craft of Perfumer (19)

ok Craft of Perfumer (60)

Η Jo Malone London έχει πάνω από 400 επιλογές σε φυτίλια στη διάθεσή της, και kάθε φυτίλι είναι τοποθετημένο με το χέρι στο κέντρο, σχηματίζοντας την καρδιά του κεριού, ενώ αντλεί το υγρό κερί στον πυρήνα του. Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ισορροπία και η ήπια αλλά δυναμική καύση, τα φυτίλια είναι κομμένα με το χέρι, τοποθετούνται οι ετικέτες και το γυαλί λειαίνεται.

jocover

jo2

ok Craft of Perfumer (47)

ok Hand Placing the Wick

ok hand trimming the wicks 1

ok Hand Painting the Logo

ok Hand Applying the Label

Τέλος, το επιχρωμιωμένο καπάκι είναι διακοσμημένο με την χαρακτηριστική μαύρη γκρο κορδέλα. Όταν ο πελάτης διαλέξει το κερί που επιθυμεί, τυλίγεται σε μαύρο λεπτό χαρτί, τοποθετείται στο εικονικό κουτί Jo Malone και τέλος στην αναγνωρίσιμη τσάντα, η τελευταία πινελιά που αγαπήθηκε από τους εμπειρογνώμονες σε όλο τον κόσμο.

sunroom4

 

The gentle things in life: Big sweaters, books, candles & cups of tea…xxx

error: Content is protected !!