ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Macarons με γεύση γλυκιάς Ελιάς και cupcakes με γεύση Παστέλι! Mmmm….It’s so chic to be Greek….

Macarons με γεύση γλυκιάς Ελιάς και cupcakes με γεύση Παστέλι….Ναι, αυτή είναι η Ελληνική απάντηση στις ξενόφερτες μόδες που μας παρουσιάζουν σαν άλλα γαστρονομικά “ταξίδια” και εμείς τα τρώμε μία μπουκιά…Φευ.

Εμπνευσμένη από τη φιλοσοφία της Costa Navarino, η Kayak δημιουργεί νέες γεύσεις, με στοιχεία της ελληνικής και Μεσσηνιακής γαστρονομικής παράδοσης. Όταν οι κορυφαίοι συναντιούνται με τους κορυφαίους… Αποτέλεσμα μια σειρά προϊόντων φτιαγμένα αποκλειστικά γι’ αυτήν τη συνεργασία.

Cupcakes με γεύση παστέλι...

Cupcakes με γεύση παστέλι…

Στην κεντρική πλατεία «Αgora» της πρώτης περιοχής που έχει αναπτυχθεί στην Costa Navarino, το Navarino Dunes, η βραβευμένη και καταξιωμένη διεθνώς ελληνική εταιρία Κayak προσφέρει τις νέες μαγικές της γεύσεις, εμπνευσμένες από συνταγές και υλικά που χρησιμοποιούνται στη Μεσσηνία εδώ και χιλιάδες χρόνια, δημιουργώντας τη σειρά Kayak “Costa Navarino”.

Macarons με γεύση γλυκιάς Ελιάς... Ας ξεκολήσουμε πλέον από το ...La Duree'...So banal...

Macarons με γεύση γλυκιάς Ελιάς… Ας ξεκολήσουμε πλέον από το …Laduree…So banal…

Η φετινή παρουσία της Kayak Boutique στην Costa Navarino ξεχωρίζει για τον πρωτότυπο συνδυασμό γεύσεων, που βασίζεται σε αγαπημένα προϊόντα της περιοχής
Η Κayak αναδεικνύει με το Macaron Γλυκιά Ελιά, το ελληνικό λάδι, αυτό το πολύτιμο αγαθό, συνδυάζοντας τις ελληνικές και γαλλικές γεύσεις. Έναν ακόμη μαγικό συνδυασμό προσφέρει το Cupcake Παστέλι, βασισμένο στην αρχαία συνταγή του τραγανού γλυκίσματος από σουσάμι και μέλι, παρουσιασμένη στο πνεύμα της σύγχρονης ζαχαροπλαστικής.

To Παστέλι μας ξανά συστήνεται μέσα από τα παγωτά και τα Cupcakes της Kayak!

To Παστέλι μας ξανά συστήνεται μέσα από τα παγωτά και τα Cupcakes της Kayak!

Ομοίως, στο πρωτοποριακό Παγωτό Παστέλι συμπυκνώνονται τα αγνά συστατικά που πρωταγωνιστούν στην ελληνική γευστική παράδοση για να «σερβιριστούν» εκ νέου σε ένα μαγικά παγωμένο γλύκισμα.
Η μαγεία της παράδοσης…

error: Content is protected !!