ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

LUNA 3:Επαγγελματική περιποίηση προσώπου στο σπίτι για την κόρη μου και για εμένα!

Το άγχος της καθημερινότητας, οι περιβαλλοντικοί ρύποι και τα βακτήρια που συνεπάγεται μία πανδημία, φθείρουν την επιδερμίδα. Σε αυτά, προστίθεται η ακμή που μπορεί να δημιουργήσει η καθημερινή χρήση προστατευτικής μάσκας προσώπου – πρόβλημα που πλέον έχει καθιερωθεί με τον όρο «maskne» στο χώρο της ομορφιάς. Ευτυχώς, έχουμε όλες έναν εξαιρετικά αποτελεσματικό σύμμαχο για πεντακάθαρη, λαμπερή επιδερμίδα: το πρωτοποριακό LUNA 3!

Με τη μοναδική ικανότητα να αφαιρεί το 99,5% των ρύπων και του μακιγιάζ από το πρόσωπο, το LUNA 3 με τα απαλά, ultra-hygienic bristles από σιλικόνη, γνωστή για την αντοχή της στα βακτήρια, προσφέρει επαγγελματική περιποίηση προσώπου στο σπίτι και βοηθάει αποτελεσματικά στην πρόληψη της ακμής και τη μείωση των σημαδιών που αφήνει στο πέρασμά της.

Βασικός παράγοντας για να επιτύχει κανείς εκτυφλωτική λάμψη και επιδερμίδα που τρίζει από καθαριότητα, είναι το double cleansing που συμπληρώνει το απόλυτο ritual του ντεμακιγιάζ και προηγείται της skincare ρουτίνας. Με το Micro-Foam Cleanser να απομακρύνει τους ρύπους που έχουν συσσωρευθεί στην επιδερμίδα κατά της διάρκεια της ημέρας και τις 8.000/λεπτό παλμικές δονήσεις που παράγει η συσκευή LUNA 3, το αποτέλεσμα δε θα μπορούσε παρά να αγγίζει την τελειότητα με την επιδερμίδα να ακτινοβολεί από την πρώτη κιόλας χρήση.

Pro tip: Ολοκληρώνοντας την LUNA 3 περιποίηση, χρησιμοποίησε το Serum Serum Serum, που διεισδύει βαθιά μέσα στην επιδερμίδα ενυδατώνοντας την εις βάθος, χάρη στη micro-capsule τεχνολογία του!

How to use: Σύνδεσε το LUNA 3 σου στο FOREO app μέσω Bluetooth για να ξεκλειδώσεις τη συσκευή για πρώτη φορά. Τοποθέτησε το FOREO Microfoam cleanser ή το αγαπημένο σου cleanser στο LUNA 3 και πάτησε το Start Button. Με κυκλικές κινήσεις, κάνε μασάζ στο πρόσωπο σου μέχρι να ολοκληρωθεί αυτόματα η διαδικασία. Ξέπλυνε το LUNA 3 σου (είναι αδιάβροχο!) και συνέχισε με το αγαπημένο σου massage treatment που προσφέρει το LUNA 3 και το Serum Serum Serum. Το LUNA 3 είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα που αντιστοιχούν σε τρεις τύπους επιδερμίδας (κανονική, ευαίσθητη, combination) στην τιμή 199€. Όλα τα προϊόντα FOREO πωλούνται αποκλειστικά στα Sephora Greece.

error: Content is protected !!