ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Luck is believing you're lucky: Κερδίστε το Lucky Charm του 2017!

I hope good things happen…

Τελευταία ημέρα του 2016…Ένας χρόνος στο τέλος του δεν είναι τίποτε άλλο από μία καινούργια αρχή από νέες ευκαιρίες να κατακτηθούν, όνειρα να πραγματοποιηθούν. Με 365 ημέρες άλλες ηλιόλουστες άλλες πιο σκοτεινές, όλες όμως στην διάθεση μας, για να κατορθώσουμε όλα όσα θέλουμε. Με λίγη τύχη, ακόμη περισσότερα…
Και σήμερα, λίγες πλέον μόλις ώρες μέχρι να ξημερώσει ο νέος χρόνος, σας κάνουμε άλλο ένα δώρο. Το “τυχερό” σας Lucky Charm, που θα συνοδέψει σε κάθε μία από αυτές τις 365 ημέρες, θα είναι μάρτυρας των στιγμών σας.

Καλή επιτυχία!!!

Η ιδέα που οδήγησε στη δημιουργία του Mymati Jewerly γεννήθηκε το 2014, όταν η Μαρία Θεοχάρη ξεκίνησε να κατασκευάζει για εκείνη και τους φίλους της μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα από όνυχα, αιματίτη, ασήμι και χρυσό. Η ανταπόκριση ήταν τόσο μεγάλη που σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το hobby έγινε επάγγελμα. Σήμερα, οι δημιουργίες της είναι διαθέσιμες σε ένα μεγάλο δίκτυο καταστημάτων στην Ελλάδα, την Κύπρο αλλά και τις ΗΠΑ.
Η εταιρεία Μymati είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη ελληνική επιχείρηση στα προϊόντα της οποίας συγκαταλέγονται πλέον διαχρονικά ενδύματα που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την προσεγμένη κατασκευή τους.

Το υπέροχο αυτό Lucky Charm της Mymati είναι ασήμι 925 χυτό με lasercut και το σχέδιο του είναι τόσο minimal ώστε να μπορείτε να το φοράτε συνέχεια.

Η ιδέα που οδήγησε στη δημιουργία του Mymati Jewerly γεννήθηκε το 2014, όταν η Μαρία Θεοχάρη ξεκίνησε να κατασκευάζει για εκείνη και τους φίλους της μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα από όνυχα, αιματίτη, ασήμι και χρυσό. Η ανταπόκριση ήταν τόσο μεγάλη που σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το hobby έγινε επάγγελμα. Σήμερα, οι δημιουργίες της είναι διαθέσιμες σε ένα μεγάλο δίκτυο καταστημάτων στην Ελλάδα, την Κύπρο αλλά και τις ΗΠΑ. Η εταιρεία Μymati είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη ελληνική επιχείρηση στα προϊόντα της οποίας συγκαταλέγονται πλέον διαχρονικά ενδύματα που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την προσεγμένη κατασκευή τους.

Καλή επιτυχία!!!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι “like” & share”, να μας αφήσετε μία όμορφη ευχή για τι 2017, και πέντε τυχεροί μας αναγνώστες θα το κερδίσουν μεθαύριο Δευτέρα 2 Ιανουαρίου του 2017!

Καλή επιτυχία αγαπημένοι μου, η οποία να σας συνοδεύει σε όλη την χρονιά!

Με αγάπη,

Φαίη!

error: Content is protected !!