ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Love is… You!

Ανήμερα του Άγιου του Έρωτα, τα notos Αθήνας & Θεσσαλονίκης γιόρτασαν την γιορτή με δύο μοναδικά events αφιερωμένα στην αγάπη. Όλοι όσοι παρευρέθηκαν στα πολυκαταστήματα notos είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μία ξεχωριστή εμπειρία με happenings, δώρα και συμβουλές από τους κορυφαίους makeup & skin experts των αγαπημένων beauty brands!
Πιο συγκεκριμένα στα notos Αθήνας η Shiseido, με τον κορυφαίο make up Αrtist Βαγγέλη Θώδο έδειξε τα πιο εντυπωσιακά make up looks για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Η Clarins με τους μοναδικούς skin experts της, έδωσε όλα τα απαραίτητα tips που χρειαζόμαστε για μία λαμπερή επιδερμίδα.


Τo notos Αθήνας μαζί με την ΚΙΚΟ Milano διοργάνωσαν για την ημέρα εκείνη το πιο fun makeup challenge για ζευγάρια. Το μόνο που έπρεπε να κάνετε ήταν να αφεθείτε στα χέρια του αγαπημένου σας προσώπου να σας κάνει ένα Valentine’s μακιγιάζ και να μπείτε στην κλήρωση για υπέροχα δώρα.


To lifestyle brand στην κατηγορία του personal care και του home fragrance, η Bath & Body Works στο notos Θεσσαλονίκης παρείχε στο κοινό μία ξεχωριστή εμπειρία περιποιήσης σώματος & χαλάρωσης καθώς επίσης και πολλά δώρα! Από όλα αυτά δεν θα μπορούσε να λείπει η Lacta όπου το 2023 επιστρέφει με ένα μοναδικό activation «AI Love You», βασισμένο στην ανθρώπινη ανάγκη να εκφράσουμε την αγάπη μας.

Η Lacta καλωσόρισε τους καταναλωτές στα notos Αθήνας & Θεσσαλονίκης με το πιο γλυκό κέρασμα και τους βοήθησε να βρουν τα λόγια για να γράψουν τα πιο ξεχωριστά μηνύματα αγάπης ώστε να τα στείλουν στους αγαπημένους τους για να τα διαβάσουν μαγικά σκανάροντας μια Lacta. ❤️❤️❤️

error: Content is protected !!