ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Love Breaks All Rules:Το νέο άρωμα της Estée Lauder λέγεται Beautiful Belle και είναι floral oriental!

Εκθαμβωτικό. Ανατρεπτικό. Ανέμελο. Η Estée Lauder παρουσιάζει το Beautiful Belle, ένα νέο άρωμα εμπνευσμένο από τη σύγχρονη γυναίκα που θέτει τους δικούς της κανόνες στη ζωή και τον έρωτα. Αντανακλώντας τη μαγεία του έρωτα – τις πρώτες αμήχανες στιγμές της έλξης, τον κατεγιστικό ρομαντισμό και την «αιώνια υπόσχεση» – το Beautiful Belle είναι ένα υπέροχο, πλούσιο floral oriental άρωμα, που που δεν ξεχνιέται ποτέ, όπως ακριβώς και η γυναίκα που το φοράει.

Το Beautiful Belle αντιπροσωπεύει την παιχνιδιάρικη διάθεση της ερωτεύσιμης σύγχρονης γυναίκας, που ανατρέπει τους κανόνες. Αντανακλά την λάμψη της σύγχρονης θηλυκότητας. Παραπέμπει σε μία αξέχαστη σύγχρονη ιστορία αγάπης, και το εθιστικό floral oriental άρωμα αναδύεται σε ξεχωριστά κεφάλαια που διηγούνται μια ιστορία ευτυχίας, ρομαντισμού και αποπλάνησης, στοιχεία που αποπνέει αυτό το σαγηνευτικό signature άρωμα.

Με την πρώτη της εμφάνιση σε καμπάνια αρώματος, η Grace Elizabeth είναι η Beautiful Belle. Ρομαντική, ανέμελη και με μια δόση πρόκλησης μας δίνει τον ορισμό της όμορφης σύγχρονης νύφης. Για αυτήν, η αγάπη ανατρέπει όλους τους κανόνες. Αλλάζει το πώς νιώθει, το πώς φαίνεται, το πώς αλληλεπιδρά με τον κόσμο. Η αγάπη ενδυναμώνει την αυτοπεποίθησή της. Μεταμορφωμένη από την λάμψη, την αγάπη, τις απεριόριστες δυνατότητες του μέλλοντος. Ο κόσμος της ανήκει.

Το μπουκάλι του αρώματος Beautiful Belle, συμβολίζει επίσης αυτή τη μεγάλη ιστορία αγάπης. Κοιτώντας από ψηλά την κρυστάλλινη κορυφή του μπουκαλιού αποκαλύπτεται ένα ζευγάρι χρυσές βέρες, το αιώνιο σύμβολο
αγάπης. Κομψές, κυματιστές πτυχώσεις, που παραπέμπουν σε ουρά νυφικού, προσθέτουν μια απροσδόκητη υφή στο λαμπερό, αέρινο γυάλινο μπουκάλι. Ο συνδυασμός πολυτελών στοιχείων, όπως το χρυσαφένιο χρώμα του αρώματος, το λαμπερό γυάλινο μπουκάλι και οι κομψές πτυχώσεις παραπέμπουν στο πολύτιμο μέταλλο που αντιπροσωπεύει την αιώνια ομορφιά.
#LoveBreaksAllRules

error: Content is protected !!