ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

I loooove Urban Chic!!!

 

 

Υπάρχουν πια …βραδινά ρούχα;” αναρωτιόμασταν ξεκαρδισμένες στα γέλια τις προάλλες με τις φίλες μου, καθώς κάναμε τις βόλτες μας στο -πιο Χριστουγεννιάτικο δεν γίνεται- Golden Hall. Ναι, αυτά από ταφτάδες και δαντέλες που φορούσαμε μανιωδώς στα 80s-early 90s και τα συνδυάζαμε με γόβες από τον Dano...Και αν όντως υπάρχει αυτή η passe κατηγορία ρούχων, τα φοράει κανείς εκτός γάμων και αρραβώνων; Come on! Πρέπει να είσαι βαθιά κολλημένος για να έχεις ακόμα στην ντουλάπα σου “πρωινά” και “βραδινά”! Οι ανάγκες της καθημερινότητας μας, αλλά και της αισθητικής μας αλλάξανε, πλέον ένα καλοραμμένο πουκάμισο από την Evi Grintela μπορεί να φορεθεί από το πρωί με jeans έως το βράδυ με μία pencil skirt, με ένα αξεπέραστης ποιότητας δερμάτινο παντελόνι με την υπογραφή της Ειρήνης Σαπουντζή δεν νιώθεις ποτέ overdressed, ενώ ένα “ήσυχο” μαύρο φόρεμα από την Zara, με το κατάλληλο κόσμημα Vanile on the Rock, αποτελεί σχεδόν πάντα την καλύτερη επιλογή…

Και κάπως έτσι, μπήκε στην ζωή μας το Urban chic…

Και κάπως έτσι, η ντουλάπα μας γέμισε με city chic clothes, που τα φοράμε από το πρωί έως το βράδυ με booties και μεγάλες τσάντες.

Και κάπως έτσι, ανακαλύπτουμε νέους σχεδιαστές, και παθαίνουμε και εμμονή μαζί τους, και αν είμαστε καλοί άνθρωποι μοιραζόμαστε την πληροφορία και με τις φίλες μας.

Και κάπως έτσι, ανακάλυψα τους Gaffer & Fluf. Μιλάμε πάντα για Έλληνες σχεδιαστές, οκ?

 

 

 

 

 

Και κάπως έτσι, ανακάλυψα την lavaca loca

 

 

 

 

 

Και το καλύτερο όλων…Τα παραγγέλνεις online!

Μα φοράει πια κανείς “βραδινά”;

 

error: Content is protected !!