ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Λονδίνο: Με ένα λαμπερό πάρτι, η Bulgari γιόρτασε τα εγκαίνια της καθηλωτικής έκθεσης Serpenti Metamorphosis στην iconic Saatchi Gallery!

Η Bulgari γιόρτασε τα εγκαίνια της καθηλωτικής έκθεσης Serpenti Metamorphosis, που γεννήθηκε από την συνεργασία με τον Refik Anadol, με ένα αποκλειστικό πάρτι εγκαινίων στη Saatchi Gallery αφιερωμένο στον διεθνή Τύπο, διασημότητες και φίλους του brand.

Μετά την προεπισκόπηση της έκθεσης Serpenti Metamorphosis, οι καλεσμένοι διασκέδασαν από το αναγνωρισμένο ντουέτο DJ Mangata Projekt, το καλλιτεχνικό όνομα των Τάσου Φιλίππου και Θάνου Μακρή, οι οποίοι δημιούργησαν μια ζωντανή ατμόσφαιρα με τους βαθιά μελωδικούς τους ήχους house και techno, ενώ η βραβευμένη Αμερικανίδα τραγουδίστρια Eve ενθουσίασε το κοινό του πάρτι με τα πιο εμβληματικά τραγούδια της κατά την διάρκεια μιας εκπληκτικής εμφάνισης.

Το αναγνωρισμένο ντουέτο DJ Mangata Projekt, το καλλιτεχνικό όνομα των Τάσου Φιλίππου και Θάνου Μακρή, δημιούργησαν μια ζωντανή ατμόσφαιρα με τους βαθιά μελωδικούς τους ήχους house και techno στο λαμπερό πάρτυ, που διοργάνωσε η Bulgari για να γιορτάσει τα εγκαίνια της καθηλωτικής έκθεσης Serpenti Metamorphosis στην iconic Saatchi Gallery του Λονδίνου.

Eve

Γιορτάζοντας το θρυλικό σύμβολο φιδιού του Bulgari, το καινοτόμο γλυπτό δεδομένων τεχνητής νοημοσύνης, που παραγγέλθηκε από τη Roman Maison και υλοποιήθηκε από τον πολυβραβευμένο καλλιτέχνη νέων μέσων και σκηνοθέτη Refik Anadol, αντιπροσωπεύει το δεύτερο κεφάλαιο ενός ταξιδιού που ξεκίνησε πέρυσι στην Piazza Duomo στο Μιλάνο, με τα πρώτα αποκαλυπτήρια της πρωτοποριακής εγκατάστασης. Η λαμπερή εκδήλωση αντιπροσώπευσε επίσης την πρώτη από μια μεγάλη σειρά εορτασμών που έχουν προγραμματιστεί για το 2023, την χρονιά της 75ης επετείου του θρυλικού σήματος Bulgari Serpenti.

Suki Waterhouse

Bulgari Creative Director Lucia Silvestri and Bulgari Executive Vice President Sales and Retail Lelio Gavazza

Emily Carey

Nina Suess

Για την ολοκλήρωση της καθηλωτικής εμπειρίας, το στήσιμο εμπλουτίστηκε με εικόνες και σκίτσα του αρχείου Bulgari Serpenti σε διάλογο με μια αποκλειστική επιλογή κοσμημάτων και δημιουργιών ρολογιών Serpenti που εκτείνονται από τη δεκαετία του 1940 έως σήμερα και απεικονίζουν τέλεια την αδιάκοπη εξέλιξη της εικόνας και τη βαθιά σύνδεσή της με τον κόσμο των γυναικών.

error: Content is protected !!