ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Lobster Rolls & Martinis: Το πρώτο Fay’s Control concept dinner!

Η ιδέα, όσο καινούργια και φρέσκια κι αν είναι, συγχρόνως είναι πολύ απλή: μία μέρα την εβδομάδα, να έχει η παρέα ένα jour fixe στο αγαπημένο στέκι του Ψυχικού, με concept set menus, που -για τον ένα ή άλλο λόγο- μας λείπουν από την Αθηναϊκή σκηνή.
Και η ιδέα, γεννήθηκε ένα καλοκαιρινό μεσημέρι στις Σπέτσες, όταν παρέα με τον Εδουάρδο Καρρέρ -οικοδεσπότη του De Counti– αναπολούσαμε στιγμές, εμπειρίες και γεύσεις από ταξίδια μακρινά αλλά και πιο κοντινά. “Να ήμασταν τώρα στο The Palm Court του Plaza, και να τσιμπολογούσαμε Lobster Rolls με δροσερή πράσινη σαλάτα, και ένα σωστό Dry Martini!”, “Σκέφτομαι το fondue στη La Fromagerie, στο Palace, και λιώνω…”, και άλλες τέτοιες ιδέες, άλλες εύκολες και προσιτές άλλες πιο ιδιαίτερες, και “Φαίη, πόσο Fay’s Control θα ήταν να οργάνωνες εσύ κάτι τέτοιο στο De Counti, θα το ήθελες;”, και φυσικά θα το ήθελα!
Και η μία ιδέα να πέφτει πίσω από την άλλη, και με αυτά και με τα άλλα, έρχεται ο Οκτώβριος και το πρώτο Fay’s Control x De Counti concept set menu Lobster Rolls & Martinis που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη που μας πέρασε, είχε τόση επιτυχία, ώστε τα μηνύματα όσων δεν καταφέρατε να έρθετε, να καταφτάνουν ακόμη, ζητώντας -με συγκινητική εμμονή- την επανάληψη της.

Την Πέμπη που μας πέρασε, στους πάγκους εργασίας του De Counti, προετοιμάζοντας το πρώτο Fay’s Control concept set menu, το Lobster Rolls & Martinis…

So Fay’s Control…

Follow me…

Πέμπτη 4/10 Lobster Rolls & Martinis, στο De Counti…

Jo Καραγιαννίδου, Φαίη Μπέη

Fay’s Control x De Counti

O Χρήστος ετοιμάζει τα ποτήρια του Martini, για να τα βρουν παγωμένα οι καλεσμένοι της βραδιάς

Αλίκη Μπόλου-Mallucci, Φαίη Μπέη, Ann Renee Achilleoudis

Καλλιόπη Τζοάννου, Τίνα Στεφάνου-Σαββίδη, Σαλώμη Φλουτάκου

Έλλη Φιλιπποπούλου, Αναστασία Μανιά

Ντενίζ Κατσαρού, Εύη Φέτση, Τέσσυ Γκούμα, Φαίη Μπέη, Καλλιόπη Τζοάννου, Μαρίλυ Καλαβρού-Φίλιου, Στέλλα Βουλγαράκη

Εύη Κούκιαρη, Φαίη Μπέη, Σοφία Γιαννικοπούλου, Ελένη Τζέτζα

Μαρίκα Αρκέντη

Cheers!

Ναλίτα Καρρέρ, Φαίη Μπέη, Έμυ Πολύζου

Καλλιόπη, Σαλώμη, Ann Renee, Φαίη

Γκρέτα Λυμπεροπούλου, Αλίκη Μπόλου-Mallucci, Φαίη Μπέη

Θα την επαναλάβουμε την συγκεκριμένη βραδιά. Όμως, έως τότε, έχουμε σχεδιάσει μία σειρά από υπέροχες θεματικά Πέμπτες, με αυτή την Πέμπτη να “ταξιδεύουμε” έως την Τοσκάνη, να ανακαλύψουμε τα καλύτερα της…

Jour Fixe λοιπόν! Make your reservation: 210 6742229

#FaysControlXDeCounti 

 

error: Content is protected !!