ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Live your life and forget your age!

Live your life and forget your age! Οr… Do Not Age!

…Όπως ακριβώς λέγεται άλλωστε και το Facial Treatment του DNA CENTERS, που υπόσχεται την άμεση ανανέωση της επιδερμίδας! Είχα ακούσει για την συγκεκριμένη καινοτομία, βασισμένη στην αισθητική τεχνική οξυγόνωσης των ιστών, είχα διαβάσει τα πάντα για την τεχνολογία NEON ARGON, όμως τίποτα δεν με είχε προετοιμάσει για την premium εμπειρία που έζησα!

Η τεχνολογία NEON ARGON εμπνευσμένη απο την διήθηση των τεχνικών Face Lift είναι η διαδικασία κατά την οποία κάνουμε διήθηση το σύμπλοκο DO NOT AGE για αυξημένη αντιγηραντική αποτελεσματικότητα. Για πρώτη φορά γίνεται διείσδυση ενεργών συστατικών νέας γενιάς χωρίς ένεση στο κατώτατο χόριο και χωρίς τις ανεπιθύμητες παρενέργειες της.

Η Φόρμουλα του DO NOT AGE αποτελεί έναν ισχυρό συνδυασμό δραστικών συστατικών. Η ταυτόχρονη δράση τους καθιστά το DO NOT AGE το πιο αποτελεσματικό όπλο ενάντια στην γήρανση.

Με το συγκεκριμένο πανίσχυρο facial treatment πετυχαίνουμε αναστροφή της γήρανσης των κυττάρων, αυξημένα αντιγηραντικά αποτελέσματα, εξατομικευμένη αντιγηραντική αγωγή σε κυτταρικό επίπεδο, ενώ αντιμετωπίζει τα ορατά σημάδια γήρανσης, χωρίς ενέσεις και χωρίς χρόνο αποθεραπείας.

Η συγκεκριμένη εφαρμόζεται στο πρόσωπο, στον λαιμό και στο ντεκολτέ καθώς και στο double chin.

You can’t help getting older. But you don’t have to get old! 🌸

Κάπου κοντά σου υπάρχει ένα DNA CENTERS, βρες αυτό που σε βολεύει στο Σύνταγμα, στην Κηφισιά, στην Πατησίων ή στην Θεσσαλονίκη και κλείσει σήμερα κιόλας το ραντεβού σου, για να δεις άμεσα τα πρώτα αποτελέσματα!

☎️📞210 8212100 / 2310220915

error: Content is protected !!