Live the Nutcracker Experience with Elmina!

03/12/2017 • GO

Ξέρεις πως ήρθαν τα Χριστούγεννα, όταν Σάββατο πρωί, η δεκάχρονη κόρη σου, σου ζητάει να την πας να ζήσει τον Κόσμο του Καρυοθραύστη στον προαύλιο χώρο του Golden Hall….και εσύ την συνοδεύεις με μεγάλη χαρά! Και δεν την συνοδεύεις απλώς, αλλά μπαίνεις στο πετσί του ρόλου σου, και γίνεσαι μεμιάς πρωταγωνιστής στο πιο αγαπημένο Χριστουγεννιάτικο παραμύθι! Αυτή δεν είναι άλλωστε όλη η μαγεία των Χριστουγέννων; Και η δύναμη της, να μας μεταμορφώνει όλους σε παιδιά;
Αυτή την φορά όμως, αφήνω την Ελμίνα να σας ξεναγήσει. Είμαι σίγουρη πως θα το κάνει πολύ πολύ καλύτερα.

 

Follow her…

Φέτος, το Golden Hall έβαλε τα δυνατά του, έκανε τα μαγικά του, και μας προσκαλεί να ζήσουμε στους προαύλιους χώρους του ένα από τα ομορφότερα παραμύθια όλων των εποχών!

Έως τις 5 Ιανουαρίου, το προαύλιο του εμπορικού κέντρου μεταμορφώνεται σε ένα τεράστιο θεματικό πάρκο βασισμένο στο παραμύθι του Καρυοθραύστη, όπου μικροί και μεγάλοι θα ζήσουν την μαγεία των Χριστουγέννων μέσα από ένα πλήθος εκδηλώσεων και δρώμενων!

Μετά την εντυπωσιακή φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, σε μία ξεχωριστή βραδιά, αφιερωμένη εξολοκλήρου στο Ίδρυμα “Καρδιές για Όλους”, το Golden Hall μας προσκαλεί για σαράντα ημέρες στο πιο γνωστό Χριστουγεννιάτικο παραμύθι!

Φέτος, ο αγαπημένος μας ήρωας, παρέα με το Βασιλιά των ποντικών, την Κλάρα, τη Βασίλισσα του Χιονιού και τη Νεράιδα των Ζαχαρωτών, υπόσχονται μία αξέχαστη εμπειρία για μικρούς και μεγάλους…

Tataahh!!!!
Η ιστορία ξεκινά στο κατώφλι του τεράστιου βιβλίου: Μπείτε στον κόσμο του Παραμυθιού και κατευθυνθείτε στο Σιδηροδρομικό Σταθμό, όπου η Κλάρα αφηγείται την ιστορία του Καρυοθραύστη, ενώ προσκαλεί τα παιδιά να
γράψουν και να στείλουν το γράμμα τους στον Άγιο Βασίλη.
Το καμπανάκι χτυπά: ώρα να επιβιβαστείτε στο Nutcracker Express, το Τρένο που θα σας ταξιδέψει στην ονειροχώρα του Καρυοθραύστη…

 

Με όχημα το Nutcracker Express ακολουθείστε τη ροή της ιστορίας, όπου το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο μεγαλώνει… Και μαζί του μεγαλώνουν και τα δώρα, κατευθύνονται στον κατακόκκινο λαβύρινθο από όπου ξεπετάγεται ο Καρυοθραύστης κι ο Βασιλιάς των Ποντικών…

Περνώντας τη μεγάλη αψίδα, συναντάτε τη Χώρα των Ζαχαρωτών με τα καραμελόσπιτα και τη Νεράιδα Ζαχαρένια.


Η Βασίλισσα του Χιονιού σας χαιρετά από το Παλάτι της και σας προσκαλεί να την επισκεφθείτε μετά την αποβίβαση.
Το τραίνο φτάνει στην αποβάθρα, αλλά το ταξίδι δεν τελειώνει εδώ: λιχουδιές, μαλλί της γριάς και μπαλονοκατασκευές περιμένουν τους μικρούς μας φίλους στη Χώρα των Ζαχαρωτών, ενώ οι μικρές κυρίες φωτογραφίζονται στο θρόνο της Βασίλισσας του Χιονιού… Oι “μικρές κυρίες” θα μπορούν να φωτογραφηθούν στον Παγωμένο Θρόνο της Βασίλισσας του Χιονιού στο προαύλιο, μπαίνοντας για τα καλά μέσα στο παραμύθι του Καρυοθραύστη.

 

Ζήστε το Παραμύθι «Ο Καρυοθραύστης» και ανακαλύψτε τα μυστικά του!
Μικροί – μεγάλοι, επιβιβάζονται στο τρενάκι The Nutcracker Express, για να τους ταξιδέψει μια συναρπαστική διαδρομή στο παραμύθι του Καρυοθραύστη.

Εντυπωσιακοί ξυλοπόδαροι με επιβλητική εμφάνιση και τις υπέροχες στολές της «Νεράιδας Ζαχαρένιας» και της «Βασίλισσας του Χιονιού», θα κινούνται ανάμεσά μας, τόσο στο προαύλιο, όσο και στο εσωτερικό του κέντρου προσφέροντας ένα φαντασμαγορικό θέαμα και τις πιο διασκεδαστικές φωτογραφίες!!!

Όλα τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν με τον Άγιο Βασίλη στο μεγαλοπρεπή του θρόνο, ο οποίος θα στηθεί όπως κάθε χρονιά στην είσοδο του Golden Hall…

Στην χώρα των Ζαχαρωτών, στο ειδικά διαμορφωμένο Gingerbread house, οι μικροί μας φίλοι γεμίζουν τα σακούλια τους με σοκολάτες, μπισκότα και γλυκίσματα, ενώ στο κόκκινο ζαχαρόσπιτο τους περιμένουν μπαλονοκατασκευές και μαλλί της γριάς!

 

Στον ειδικά διαμορφωμένο Σιδηροδρομικό Σταθμό-Ταχυδρομείο, η Κλάρα διαβάζει την ιστορία του Καρυοθραύστη στα παιδάκια που περιμένουν το τραίνο, αλλά και τα προτρέπει να γράψουν και να ταχυδρομήσουν το γράμμα τους στον Άγιο Βασίλη!

Και αφού η βόλτα τελειώσει και το γράμμα στο Άγιο Βασίλη έχει σταλεί, ένα διαφορετικό θεατρικό εργαστήρι με θέμα τον Καρυοθραύστη θα περιμένει όλα τα παιδιά στον σταθμό του Nutcracker Express για να εκφραστούν και να βγάλουν τον πιο δημιουργικό τους εαυτό.

 

Φέτος, ζήστε την μαγεία των Χριστουγέννων μαζί με τον Καρυοθραύστη και αφεθείτε στον θαυμαστό κόσμο του, που σας περιμένει, μικρούς και μεγάλους στο προαύλιο του Golden Hall!

Μπείτε εδώ για να ενημερωθείτε για το ολοκληρωμένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων του Live the Nutcracker Experience!

Merry Christmas!!! HoHoHo!!! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons