Η λύση για το οβάλ του προσώπου & το διπλοσάγονο είναι απλή και λέγεται Aqualyx!

10/05/2017 • MAKE

Ο χρόνος δυστυχώς αμείλικτος. Το οβάλ του προσώπου και το διπλοσάγονο είναι κάτι που απασχολεί όλες μας μετά την ηλικία των 35.
Όμως η λύση πλέον ειναι απλή, και ονομάζεται Αqualyx !
Το Aqualix, είναι μια ενέσιμη θεραπεία και το υλικό εγχέεται με ειδική τεχνική η οποία εφαρμόζεται από τον γιατρό στο ιατρείο.
Είναι μια θεραπεία σχετικά ανώδυνη, μετά την εφαρμογή μπορεί να εμφανιστεί μια σχετική ερυθρότητα ή κάποιο ελαφρύ οίδημα τα οποία όμως υποχωρούν πλήρως λίγες ημέρες μετά τη θεραπεία.
“Η ιδιαιτερότητα της θεραπείας έγκειται στο βασικό συστατικό του Αqualyx το δεσοξυχολικό οξύ ένα είδος χολικού οξέος το οποίο παράγεται φυσιολογικά από τον οργανισμό ,από το συκώτι μας συγκεκριμένα, και βοηθάει στην αποδόμηση του λίπους” μας εξηγεί ο Πλαστικός Χειρουργός Σάββας Κωνσταντόγλου, ο οποίος θεωρεί την συγκεκριμένη θεραπεία μία από τις πιο αποτελεσματικές για την καταπολέμηση του περιττού λίπους από το οβάλ του προσώπου και το διπλοσάγονο.
“Στην πραγματικότητα η θεραπεία προκαλεί υγροποίηση των λυποκυττάρων, καταστρέφοντάς τα οριστικά” συμπληρώνει ο γιατρός, τα χέρια του οποίου εμπιστεύονται μερικές από τις ομορφότερες και πιο κομψές Αθηναίες.

Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από το πρόβλημα του κάθε περιστατικού, συνήθως συνίστανται στη συγκεκριμένη περιοχή 1-2 συνεδρίες.
Το κόστος της κάθε συνεδρίας κυμαίνεται περίπου στα 300€

Δρ. Σάββας Κωνσταντόγλου
Τηλ 210 7221280

Ο Δρ. Σάββας Κωνσταντόγλου εκπαιδεύτηκε στην πλαστική χειρουργική με τον Dr. Ivo Pitanguy στο Ριο ντε Τζανειρο, Βραζιλια.
Υπήρξε επιμελητής σε Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία του Λονδίνου (St.Thomas, Guy’s, UCLH, Middlesex, Royal London και Royal Free) και απέκτησε επιπλέον εξειδικεύσεις στην Αμερική, με τον Dr. Sherell Aston στην Νεα Υορκη, τον Dr. Sam Hamra στο Dallas Texas, την Dr. Julie Terzis στην Virginia, και στην Ευρώπη με τον Dr. Thierry Besins στο Παρισι, τον Dr. Frank Trepsat στην Λυων, και τον Dr. Patrick Tonnard στο Βελγιο.
Ο Δρ. Σαββας Κωνσταντογλου ειδικεύεται στις αισθητικές επεμβάσεις του προσώπου και την ρινοπλαστική, την χειρουργική των μαστών και της σιλουέτας.
Είναι συνεργάτης της Κλινικής του Dr. Ivo Pitanguy και μέλος της Βραζιλιάνικης και Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής. Έχει δημοσιεύσει πολλές επιστημονικές εργασίες και δίνει διαλέξεις και μαθήματα για τις διάφορες τεχνικές της Πλαστικής Χειρουργικής. Ο Τύπος τον συμβουλεύεται τακτικά για τις νέες τεχνικές της ειδικότητάς του.
Εκπαιδεύτηκε στην Γενική Χειρουργική στο Νοσοκομείο Σωτηρία, και είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και της Σχολής Μωραϊτη.
Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα στην Αθήνα από το 1996 και είναι συνεργάτης με το Νοσοκομείο Υγεία από το 1999.

2 Responses to Η λύση για το οβάλ του προσώπου & το διπλοσάγονο είναι απλή και λέγεται Aqualyx!

 1. Adriana Peri says:

  Καλημέρα. Θα ήθελα να έχω περισσότερες πληροφορίες πάνω σε αυτό το θέμα. Πού μπορώ να πάρω τηλέφωνο; Πού γίνονται αυτές οι ενέσεις; Στην Αθήνα; Αν χρειαστεί δεύτερη ένεση, μετά από πόσες μέρες θα γίνει; Μετά από αυτές τις ενέσεις κάποιος μπορεί να κολυμπήσει; Μένω στο Χαλάνδρι. Ευχαριστώ πολύ. Adriana Peri

  • faybei says:

   Καλημέρα κυρία Adriana Peri,
   γι’αυτό έχω βάλει τόσο όλα τα κατατοπιστικά links όσο και το τηλέφωνο του γιατρού μέσα στο άρθρο μου, ώστε να βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που αναζητάτε και να σας απαντήσουν σε όλα όσα θέλετε να μάθετε!
   Καλή συνέχεια καλοκαιριού,
   φιλικά,
   Φαίη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons