ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

How to line my Eyes: Step by step how to get your eyeliner right!

Λοιπόν, μπορεί στην ηλικία που φτάσαμε όλο και κάτι να έχουμε μάθει σχετικά με το maquillage και να έχουμε γίνει experts σε όλα τα tips που αφορούν την περιποίηση και την ομορφιά, αλλά -μεταξύ μας- όσον αφορά το Eye Liner, είμαι απόλυτα βέβαιη πως πιο εύκολα μπορώ να αλλάξω το σκισμένο λάστιχο του αυτοκινήτου μου, φορώντας high heels μάλιστα, παρά να τραβήξω την ριμάδα την γραμμή στο μάτι. “Μια γραμμή είναι, τράβα την, μην ψαρώνεις!” με παροτρύνουν οι φίλες μου -οι οποίες δηλώνουν πως της έχουν πάρει εντελώς τον αέρα (ναι, της γραμμής), αλλά αν είναι να μάθω κάτι καινούργιο στην ζωή μου, ας το μάθω από την καλύτερη: Την Bobbi Brown!
Έτσι χθες το απόγευμα και αμέσως μετά τις αδιανόητες διαδρομές μου από Φιλοθέη στην Γλυφάδα και από εκεί στο Κολωνάκι, για τις ανάγκες του The Pop Up Project, αποφάσισα να αφιερώσω λίγη ώρα στον εαυτό μου και να βρεθώ στην ολόφρεσκη αγκαλιά του εντυπωσιακού Gallerie de Beaute στην Ν. Ερυθραία που άνοιξε λίαν προσφάτως, και να απευθυνθώ στους καλύτερους του “How To” concept, στο counter της Bobbi Brown, ώστε εν όψει του ταξιδιού μου στην Γαλλία την ερχόμενη εβδομάδα, να αξιωθώ να μάθω πως να τραβήξω την (ριμάδα) την γραμμή, χωρίς την βοήθεια επαγγελματία, μόνη μου!

Και πιστέψτε με, είναι πολύ πολύ πολύ πιο εύκολο από ό,τι μπορεί να φοβάστε, από ό,τι μπορείτε να φανταστείτε!

Follow me…

Στο γνωστό παιχνιδάκι “Before & After”, αυτή είναι η αξιοθρήνητη φωτογραφία του “Before”!

How to line your eyes, step by step:

Πούδρα, μολύβι, gel, υγρό-Μάθετε πως να βρείτε το ιδανικό eyeliner

Επιλέξτε το Eyeliner με βάση το look που επιθυμείτε. Αν θέλετε πιο απαλή γραμμή, χρησιμοποιείστε μια σκούρα σκιά σε μορφή πούδρας ή μολύβι. Για πιο δραματικό αποτέλεσμα ή όταν επιθυμείτε μία πιο ίσια γραμμή, επιλέξτε το gel ή το liquid liner.

Εφαρμόστε το liner όσο πιο κοντά στη βάση των βλεφαρίδων σας. Ξεκινήστε με μία πιο χοντρή γραμμή στην εξωτερική γωνία και σταδιακά κάντε τη γραμμή πιο λεπτή προς την εσωτερική γωνία του ματιού. Να τονίζετε πάντα όλη τη γραμμή στο μήκος του ματιού: ποτέ μέχρι τη μέση-θα κάνει τα μάτια σας να φαίνονται μικρότερα.

Αφού τονίσετε την πάνω γραμμή των βλεφαρίδων κοιτάξτε κατευθείαν στον καθρέφτη. Η γραμμή πρέπει να έχει τόσο πάχος ώστε να φαίνεται όταν τα μάτια σας είναι ανοιχτά. Εάν βλέπετε κενά μεταξύ του liner και της γραμμής των βλεφαρίδων, γεμίστε τα ή αναμείξτε μία πιο ανοιχτή σκιά από πάνω για να διορθώσετε τυχόν λάθη ή ανομοιόμορφες γωνίες.

Εάν επιλέξετε να τονίσετε και την κάτω γραμμή των βλεφαρίδων σας, χρησιμοποιείστε μία πιο ανοιχτή απόχρωση και σιγουρευτείτε ότι η γραμμή εφάπτεται με την πάνω στην εξωτερική γωνία του ματιού. Τονίστε όλο το μάτι για ένα πιο δυναμικό look, ιδανικό εάν έχετε έντονα μάτια.

Bobbi Tip: Για να δώσετε στα μάτια σας επιπλέον ένταση και βάθος και να τα τονίσετε ακόμη περισσότερο, τονίστε την πάνω γραμμή δύο φορές. Πρώτα με μία σκούρα σκιά σε μορφή πούδρας με ένα πινέλο για το eyeliner και έπειτα ολοκληρώστε με μία καθαρή γραμμή χρησιμοποιώντας το gel liner!

 

 

Πηγαίνετε σήμερα κιόλας στο Gallerie de Beaute στην Ν. Ερυθραία -έχει και δικό του parking ακριβώς απ’ έξω- κάντε το δικό σας “How To” μάθημα στο corner της Bobbi Brown και μάθετε step by step όλα όσα δεν έχετε καταφέρει να μάθετε ακόμα. Δικό μου tip: για ένα απογευματινό maquillage προτιμήστε eyeliner σε ανοιχτό χρώμα, όπως το ανοιχτό γκρι που χρησιμοποίησε η Aristea σε εμένα!

Επωφεληθείτε της προσφοράς του 25% και ελάτε σήμερα κιόλας να αποκτήσετε οικονομικά όλα όσα χρειάζεστε για το απόλυτο maquillage σας!

Φεύγοντας, ένιωσα να με πλημμυρίζει ένα υπέροχο άρωμα από Magnoglia… Και φυσικά, δεν αντιστάθηκα…

To be continued… 

 

error: Content is protected !!