ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Limited Edition Christmas Kit από την Celia Kritharioti και την MAC Cosmetics!

Όταν η No1 fashion designer της Ελλάδας, Celia Kritharioti, συνεργάζεται με την κορυφαία εταιρεία καλλυντικών Mac Cosmetics, το αποτέλεσμα δε μπορεί παρά να είναι συγκλονιστικό!
Η έμπνευση για τo μοναδικό αυτό Christmas Κit είναι από τη συλλογή της Σίλιας Κριθαριώτη για τα φετινά Χριστούγεννα, με όνομα “Celia Kritharioti Couture Red For Hope Xmas 2020 Collection”. Η αισθητική και τα χρώματα των προϊόντων Mac, συνάδουν απόλυτα με την φιλοσοφία του Οίκου που είναι η θηλυκότητα και η κομψότητα.
Σύμφωνα με την ιδία τη σχεδιάστρια, «Το κόκκινο είναι αγάπη, είναι έμπνευση, είναι πάθος, δέσμευση και στάση ζωής. Το κόκκινο χρώμα ήταν η έμπνευση για τη δημιουργία μίας συλλογής που όχι μόνο θα φέρει χαρά και ευτυχία σε όλους τους ανθρώπους που αισθάνονται αβεβαιότητα και αγωνίζονται σε αυτήν την πρωτοφανή συγκυρία, αλλά και θα ενισχύσει την ελληνική μόδα, έναν τομέα που τώρα χρειάζεται υποστήριξη, περισσότερο από ποτέ».


Η Σίλια Κριθαριώτη είναι η πρώτη Ελληνίδα σχεδιάστρια που συνεργάζεται με τη
Mac και φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που συναντιούνται, καθώς και στο παρελθόν έχουν δημιουργήσει προϊόντα μοναδικής ποιότητας που γίνονται αντικείμενα πόθου για κάθε γυναίκα.
H διεθνούς φήμης σχεδιάστρια Celia Kritharioti, συνεργάζεται αποκλειστικά για ακόμη μια φορά για τη M·A·C Cosmetics για την παρουσίαση του απόλυτου Xmas Kit. To M·A·C x Celia Kritharioti Xmas Kit, αποτελείται από ένα κόκκινο, συλλεκτικό clutch τσαντάκι, με την υπογραφή της σχεδιάστριας και περιέχει δύο αγαπημένα M·A·C προϊόντα: τo best seller, In-Extreme Dimension 3D Black Lash Mascara σε mini size, και το Grand Illusion Liquid Lip Colour στην κόκκινη απόχρωση “It’s Just Candy”, για εκθαμβωτική λάμψη στα χείλη.
It’s good to know: Το M·A·C x Celia Kritharioti Xmas Kit θα διατίθεται αποκλειστικά online από 21/12 και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων εδώ και στα e-shops των καταστημάτων Attica και Galerie De Beaute.

error: Content is protected !!