ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Life Coaching Seminar: Το Αιγαίο μέσα μου!

Η γκουρού της ευτυχίας Life Coach Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, βρέθηκε στο Golden Hall και μας εξήγησε γιατί οι διακοπές είναι εσωτερική υπόθεση, σε ένα μοναδικό Life Coaching Seminar με τίτλο «Το Αιγαίο μέσα μου».

Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου (2)

Η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, σε ένα διαδραστικό διάλογο με τους παρευρισκόμενους συζήτησε μαζί τους τις ευεργετικές ιδιότητες των διακοπών αλλά και πόσο ανάγκη έχουμε από μικρά διαλείμματα καθόλη τη διάρκεια του χρόνου. Οι συμμετέχοντες έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον ενώ δεν παρέλειψαν να της θέσουν τις προσωπικές τους ερωτήσεις, μετά το τέλος του σεμιναρίου.

Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου (3)

Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου (5)

Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου

Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ενέργειας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου «Discover South Aegean» στο Golden Hall, κατά τη διάρκεια της οποίας για 4 μήνες ο επισκέπτης του εμπορικού κέντρου, έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τα 50 νησιά των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου, την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά τους, τα μοναδικά πολιτιστικά μνημεία της περιοχής, τις συναρπαστικές παραλίες και τη γαστρονομία του Νοτίου Αιγαίου.

error: Content is protected !!