ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Let's Rubik!

Το Rubik είναι ένας νέος χώρος στη Γλυφάδα που ήρθε για να γεμίσει τις ώρες των παιδιών με δημιουργικότητα, αυθορμητισμό, ξεγνοιασιά και να τα ταξιδέψει σε καινούριους κόσμους με όχημα τη φαντασία τους.

To Rubik είναι η μεταφορά της σχέσης μιας μαμάς και ενός παιδιού, είναι οι στιγμές που μοιράζονται, οι οποίες αποτυπώνονται σε κάθε γωνιά του χώρου.
Έχει τη ζεστασιά ενός σπιτιού, είναι ένα περιβάλλον που μικροί και μεγάλοι νιώθουν οικειότητα και ασφάλεια.

unnamed

Το Rubik έχει απλότητα, φως, λάμψη, ζωντάνια, δημιουργικότητα, παιχνίδι, περιέργεια, γέλιο, χαρά, ένταση, εξερεύνηση… Είναι ένα παιδί σε όλες του τις εκφάνσεις!

unnamed (1)

unnamed (3)

Κάθε απόγευμα πραγματοποιούνται δημιουργικά εργαστήρια και δραστηριότητες όπως:

Κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά (κούκλες, χειροποίητα παιχνίδια, χρηστικά αντικείμενα)
Κουκλοθέατρο και θεατρικό παιχνίδι
Ανάγνωση παραμυθιών και δραματοποίηση
Ζωγραφική
Κηπουρική

unnamed (4)

Το ωράριο λειτουργίας του Rubik είναι: Τρίτη – Παρασκευή: 18:00 – 21:00

Σαββατοκύριακα, το Rubik λειτουργεί αποκλειστικά, οργανώνοντας “θεματικά πάρτυ” για τους μικρούς του φίλους προσφέροντας δημιουργία, παιχνίδι και διασκέδαση και μετατρέπει τα γενέθλια κάθε λιλιπούτειας προσωπικότητας σε μια μοναδική εμπειρία.

unnamed (5)

Κατά την περίοδο 15 Ιουνίου – 31 Ιουλίου από Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00-14:00 στο Rubik θα λειτουργήσει Summer Camp το οποίο εντάσσει τα παιδιά σε μία άκρως δημιουργική διαδικασία δραστηριοτήτων μέσα από τις οποίες μαθαίνουν, διασκεδάζουν, εκφράζονται, κατασκευάζουν..

unnamed (6)

Γούναρη 101 & Ιλίου, Άνω Γλυφάδα, 210-9620646

error: Content is protected !!