ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Let the party begin…

Right now….οι 4moms, η Βάσω Νικοπολίδη, η Βιβή Μπασινά η Λίτσα Κορωνιού και η Αμαλία Κυπαρίσση-Παπαδοπούλου, στήνουν το μεγάλο 4moms market, στις Σχολικές εγκαταστάσεις της Νέας Γενιάς Ζηρίδη.

Βάσω Νικοπολίδη, Βιβή Μπασινά, Λίτσα Κορωνιού, Αμαλία Κυπαρίσση-Παπαδοπούλου

Βάσω Νικοπολίδη, Βιβή Μπασινά, Λίτσα Κορωνιού, Αμαλία Κυπαρίσση-Παπαδοπούλου

Αυτή την Κυριακή, από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, γιορτάζουν τον ένα χρόνο λειτουργίας του site τους και οργανώνουν ένα Market για όλες τις μαμάδες…και όχι μόνο!
Εκεί, όπου θα πραγματοποιήσουμε τις πασχαλινές και καλοκαιρινές μας αγορές σε ένα μοναδικό περιβάλλον για όλη την οικογένεια.
Εκεί όπου θα στηρίξουμε την γυναικεία επιχειρηματικότητα και θα περάσουμε μια αξέχαστη ημέρα με μουσική, φαγητό, δραστηριότητες για τα παιδιά και πολλές εκπλήξεις.

invitation ok

Το 4moms market θα είναι μια αγορά χαλαρή και διασκεδαστική μακριά από τα στενά όρια ενός καταστήματος, όπου θα παρουσιαστούν πρωτοποριακά και μοναδικά προϊόντα που αφορούν τη μαμά, το παιδί αλλά και όλη την οικογένεια. Για μια μόνο ημέρα θα έχουμε την δυνατότητα να δούμε από κοντά ρούχα και αντικείμενα από αγαπημένα e-shops, αλλά και από ταλαντούχες γυναίκες που με το δικό τους μοναδικό στυλ σχεδιάζουν και κατασκευάζουν! Ρούχα (παιδικά & γυναικεία), αξεσουάρ, κοσμήματα, είδη για το σπίτι, μαγιώ, παπούτσια, παιχνίδια, παιδικά βιβλία, λαμπάδες, πασχαλινά είδη, κ.α.
Με πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά, μπύρα FIX για τους μπαμπάδες, φαγητό, μουσική, τουρνουά ποδοσφαίρου με τον Στέλιο Γιαννακόπουλο, τον Άγγελο Μπασινά & τον Αντώνη Νικοπολίδη, γυμναστική από την ομάδα της Ελένης Πετρουλάκη – Ivic, μπάσκετ, βόλλεϋ. Arts & crafts από τo AC Workshop, παιδότοπο από την ELC, μακιγιάζ – μανικιούρ και facepainting από την Oriflame,  μουσική για παιδιά από το Μουσικό Εργαστηράκι του Γιώργου Θεοφάνους, κυνήγι θησαυρού με την ομάδα του Parties2BRemembered και τα μπισκότα Παπαδοπούλου!
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι 4moms στηρίζουν  το έργο της UNICEF!

Δραστηριότητες

10:30 – 12:30   Μπάσκετ, βόλεϊ & δρoμικά παιχνίδια με γυμναστές
10:30 – 12:30   Zωγραφίζουμε με την ομάδα του AC WORKSHOP
12:00 -13:00    Γυμναζόμαστε με την ομάδα της Ελένης Πετρουλάκη – Ivic
12:00 – 14:00   Μαθαίνουμε μουσική με το Εργαστηράκι του Γιώργου Θεοφάνους
13:00 – 15:00   Toυρνουά ποδοσφαίρου. Παίζουμε μπάλα με τον Στέλιο Γιαννακόπουλο, Άγγελο Μπασινά & Αντώνη Νικοπολίδη
15:00 – 16:00   Μικροί & μεγάλοι ελάτε να μάθουμε τα χρώματα στα γαλλικά σε μια ώρα με το Petit Paris
16:00 – 18:00  Κυνήγι θησαυρού από την ομάδα του Parties2BRemembered και τα μπισκότα Παπαδοπούλου. Να είστε όλοι εκεί. Θα υπάρχουν δώρα & εκπλήξεις!
Όλη την ημέρα θα λειτουργεί παιδότοπος και τραπέζια με δραστηριόητες για μικρότερα παιδιά προσφορά της ELC.
Όλη την ημέρα η ομάδα της Oriflame θα κάνει facepainting, μακιγιάζ & μανικιούρ!
Νέα Γενιά Ζηρίδη
Οι εγκαταστάσεις της Νέας Γενιάς Ζηρίδη στα Σπάτα βρίσκονται σε κομβικό σημείο της Αθήνας κοντά στην Αττική Οδό ανάμεσα στο Αττικό Πάρκο & το εκπτωτικό χωριό McArthur Glenn (έξοδος

error: Content is protected !!