ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Let’s talk about Snowflake❄️ Κι όμως, το Snowflake έχει το δικό του περιοδικό! ⛷️

Μέρα που ΄ναι, και με το ολόλευκο τοπίο που υποδεχόμαστε αυτή την εβδομάδα, αυτό το post είναι ο καλύτερος τρόπος να σε καλημερίσει το Fay’s Control. ❄️⛷️


Λοιπόν, το Snowflake Magazine, η νέα πολυτελής δίγλωσση (Αγγλικά – Ελληνικά) έκδοση της ONDECK Media σε συνεργασία με τη δραστήρια Snowflake Winter School, είναι διαθέσιμη από το τέλος του προηγούμενου μήνα στο αναγνωστικό κοινό.


Η βραβευμένη εκδοτική εταιρεία αποκαλύπτει το μαγικό κόσμο του βουνού μέσα από ενδιαφέροντα θέματα από το χώρο του σκι και των χειμερινών σπορ υπογεγραμμένα από έμπειρους χιονοδρόμους, του διεθνούς και εγχώριου jet set με προσωπικότητες από τον τομέα του τουρισμού, της επιχειρηματικής και πολιτικής σκηνής και του lifestyle, ταξιδιωτικά άρθρα, luxury προτάσεις διαμονής και exclusive επιλογές για τους λάτρεις του βουνού και των χειμερινών αποδράσεων στη φύση.
H διανομή είναι δωρεάν τόσο σε στρατηγικά σημεία με αφετηρία το lounge της Snowflake Winter School όσο και σε hot spots της ευρύτερης περιοχής του Παρνασσού καθώς και σε premium events.


Με πλούσια θεματολογία και εξειδικευμένα άρθρα, το πρώτο τεύχος του Snowflake δίνει το λόγο σε έμπειρους χιονοδρόμους και εκπαιδευτές, οι οποίοι μας μεταφέρουν τη μεγάλη τους αγάπη για το βουνό και μας μυούν στο χώρο του σκι, του snowboard, του splitboard και του ορειβατικού σκι.


Αναφερόμενος στη νέα έκδοση και τη νέα συνεργασία, ο δημιουργός της ONDECK Group, Γεράσιμος Γερολυμάτος, μας είπε πως: «Όλοι μας κοιτάμε ψηλά, μας ενώνει το στοιχείο του νερού σε κάθε μορφή του, η αγάπη και ο θαυμασμός για τις ορεινές δραστηριότητες σε όλα τα υψόμετρα και, κυρίως, απευθυνόμαστε στους ίδιους περιπετειώδεις αναγνώστες». Από την πλευρά του, ο Διονύσης Πανουργιάς, συνιδιοκτήτης της Snowflake Winter School, ευχήθηκε βουνά γεμάτα χιόνια, τονίζοντας ότι ο αρχικός σκοπός της σχολής είναι η μετάδοση της τέχνης της χιονοδρομίας με την ταυτόχρονη μετουσίωση της αγάπης για το βουνό και το σεβασμό στο μεγαλείο της φύσης.

It’s good to know: Από τις πιο δραστήριες σχολές εκμάθησης Ski & Snowboard που δραστηριοποιείται στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, στα Κελάρια 1950, η Snowflake Winter School ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 2015 από μία ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών στο χώρο της χιονοδρομίας. Με σημαντική επαγγελματική πορεία σε πολλές σχολές σκι στην Ελλάδα και την Ευρώπη, οι εκπαιδευτές της Snowflake μυούν κάθε χρόνο μικρούς και μεγάλους στα μυστικά του αθλήματος, μεταδίδοντας σε όλους την αγάπη τους για το βουνό, πάντα με προτεραιότητα στην ασφάλειά σας.

error: Content is protected !!