ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Less is more…than you thought: Τα minimal και υπέροχα κοσμήματα της Λένας από το Παλιό Λιμάνι των Σπετσών!

Σας έχω ξαναμιλήσει για τη Λένα Ιωσηφίδη και για τη δουλειά της, και αν δεν θυμάστε το όνομα Ιωσηφίδη, σίγουρα θυμάστε τη «Λένα στου Ταρσανά» στο Παλιό Λιμάνι. Όσοι συχνάζουμε στον Ταρσανά στις Σπέτσες γνωρίζουμε την Λένα, που μας υποδέχεται πάντα με τον μοναδικό της τρόπο, και πάντα το μάτι μας πέφτει σε κάποιο από τα minimal δαχτυλίδια ή τα διακριτικά σκουλαρίκια της. Τόσο διακριτικά μα τόσο εντυπωσιακά συγχρόνως…

Η Λένα την ώρα της δημιουργίας, με έμπνευση το Παλιό Λιμάνι των Σπετσών.

Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε λοιπόν, είναι πως η Λένα Ιωσηφίδη, είναι επίσης μία υπέρ-ταλαντούχα σχεδιάστρια εμπνευσμένων κοσμημάτων, που φοράμε φανατικά όσες παραθερίζουμε στις Σπέτσες, ενώ κατά τη διάρκεια του χειμώνα, μπαίνουμε στο insta της, κάνουμε τις παραγγελίες μας, και την επόμενη ημέρα φτάνουν στη πόρτα μας!

Την είδα το τριήμερο της Αποκριάς και της Καθαράς Δευτέρας στον Ταρσανά λοιπόν, που πήγαμε να γιορτάσουμε τον Αλέξη μας, με τα ολόφρεσκα του Μηνά, και με την ευκαιρία, δεν μπόρεσα να αντισταθώ να σας δείξω μερικές από τις καινούργιες δημιουργίες της Λένας. Κάποιες από τις οποίες παραγγείλαμε επί τόπου όλα τα κορίτσια της παρέας, για να παραλάβουμε αύριο κιόλας, που θα ξαναβρεθούμε στο ίδιο τραπέζι, για να γιορτάσουμε τα γενέθλια του Νικόλα αυτή τη φορά.

Για όσους δεν γνωρίζουν την Λένα λοιπόν, δουλεύει ήδη είκοσι χρόνια το χειροποίητο κόσμημα σε χρυσό και ασήμι με τους καλύτερους τεχνίτες της Αθήνας, – δάσκαλος της ήταν ο αρχιμάστορας του Κώστα Καίσαρη-, οι γραμμές που αγαπάει είναι πάντα σε minimal ύφος εξ’ ού και το μότο της, που δεν είναι άλλο από το “less is more than you thought”.

Όσοι όμως δεν βρεθείτε στις Σπέτσες ή στην ευρύτερη γειτονιά του Πόρτο Χέλι, μπορείτε να βρείτε την δουλειά της και να παραγγείλετε τα δικά σας αγαπημένα στο Instagram account TruBuLe.

Καλό τριήμερο, stay tuned!

error: Content is protected !!