ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Les Connaisseurs & Baobab Collection: Ένα γυναικείο άρωμα για ιερό σκοπό!

Το Les Connaisseurs στο Golden Hall και η Λιάνα Πατρώνη μας προσκαλούν σε ταξίδια γευσιγνωσίας – από κρασιά και τσάγια ως μουστάρδες και ξύδια, αλλά και σε design αναζητήσεις με εξαιρετικά υψηλής αισθητικής αντικείμενα για το σπίτι και για δώρα γάμου. Κορυφαίοι οίκοι κρασιών, ποτών και γαστριμαργικών προϊόντων, καθώς και η εκλεκτή champagne Pol Roger πλαισιώνονται από τα καλύτερα brands αρωματικών κεριών και αρωματικών χώρου. Μεταξύ άλλων η περίφημη σειρά κεριών Baobab Collection που φέτος υποστηρίζει την έρευνα για τον καρκίνο του μαστού με μία αποκλειστική συλλογή αρωματικών κεριών που ονομάζεται “WOMEN”.

Το υπέροχο γυαλί του καλύπτεται με ένα ροζ γραφικό σχέδιο εμπνευσμένο από το σύμβολο της θηλυκότητας ενισχύοντας αυτόν τον ιερό αγώνα των γυναικών. Ο χρυσός κύκλος που περιβάλλει το ροζ μοτίβο υπενθυμίζει σε όλους μας πόσο πολύτιμη είναι η κάθε γυναικεία ύπαρξη και πόσο πολύτιμη είναι και η υγεία της. Με αυτή τη συλλογή η Baobab Collection δείχνει εμπράκτως την αγάπη της γι’ αυτές και υπόσχεται να συνεχίσει να στηρίζει αυτόν τον σκοπό που αφορά εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο.

Λιάνα Πατρώνη

Το Les Connaisseurs  ενισχύει την πρωτοβουλία και ανταποκρίνεται στη συγκεκριμένη δράση με το δικό του τρόπο, προσθέτοντας στα ράφια του την ειδική έκδοση της Baobab Collection για αυτόν τον ιδιαίτερο σκοπό. Με την ευγένεια που το χαρακτηρίζει μας προσκαλεί να στηρίξουμε και εμείς την ενέργεια αυτή.

Les Connaisseurs

«Ελπίζουμε ότι το γυναικείο κερί θα φωτίσει αυτόν τον σκοπό, διότι χωρίς τη διαρκή έρευνα δεν θα νικήσουμε ποτέ τη μάστιγα που μας στερεί τις μητέρες μας, τις αδελφές μας, τις κόρες μας και τις φίλες μας»  ~ Baobab Collection team

error: Content is protected !!