ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Leave A Legacy: Mastercard & Women On Top με στόχο την ενδυνάμωση των γυναικών!

Με μεγάλη επιτυχία, η Mastercard και το Women On Top ένωσαν τις δυνάμεις τους, το Σάββατο που μας πέρασε, στο πλαίσιο μιας μοναδικής πρωτοβουλίας για τη γυναικεία ενδυνάμωση με τίτλο Leave A Legacy. Εστιάζοντας στην επαγγελματική και προσωπική εξέλιξη των νέων γυναικών, η ολοήμερη εκδήλωση είχε ως στόχο την προώθηση της συζήτησης για την ενσωμάτωση και τη συνεργασία σε ένα δυναμικό εργασιακό περιβάλλον.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης “Leave A Legacy”, καταξιωμένες γυναίκες από την Ελλάδα και το εξωτερικό μοιράστηκαν με το κοινό επαγγελματικές και προσωπικές ιστορίες από τη μέχρι τώρα πορεία τους. Παράλληλα, μέσα από τις συμβουλές τους, αλλά και μέσα από ειδικές συνεδρίες speed training και speed mentoring με ποικίλη θεματολογία, οι συμμετέχουσες έλαβαν την απαραίτητη έμπνευση προκειμένου να πάρουν το μέλλον στα χέρια τους, να τολμήσουν, να ονειρευτούν, να σχεδιάσουν και να πετύχουν τους στόχους τους.

Η Αλεξάνδρα Τσιάβου στο Leave A Legacy

Χ.Θεοφιλίδη, N. Τζάκου-Λαμπροπούλου με την ομάδα της Mastercard

Οι πρωτοβουλίες της Mastercard, ωστόσο, δεν σταματούν εδώ. Συγκεκριμένα, μέσα από το Leave A Legacy αλλά και μετά από αυτό, οι νέες γυναίκες πτυχιούχοι έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ένα δυναμικό επαγγελματικό ξεκίνημα, διεκδικώντας δύο θέσεις έμμισθης πρακτικής άσκησης στη Mastercard, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες τεχνολογίας παγκοσμίως.

Η Σία Κοσιώνη στη σκηνή του Leave A Legacy

Ιωάννα Κουρμπέλα

Η παρουσιάστρια του Leave A Legacy Λυδία Παπαϊωάννου

Η Κατερίνα Βρανά στη σκηνή του Leave A Legacy

error: Content is protected !!