ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Launching party των Greek International Women Awards στο Scotch του Λονδίνου!

Τα Greek International Women Awards (GIWA) είναι ένα μη κερδοσκοπικό project, το οποίο επιθυμεί να αναγνωρίσει και να επιβραβεύσει τα διεθνώς διακεκριμένα επαγγελματικά επιτεύγματα και τις επιδόσεις όλων των γυναικών ελληνικής καταγωγής ή εθνικότητας σε παγκόσμιο επίπεδο.
Η τελετή βράβευσης των GIWA θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στις 9 Δεκεμβρίου 2017, στο Βρετανικό Μουσείο στο Λονδίνο και το Fay’s Control είναι επίσημος Χορηγός Επικοινωνίας.

Το πρώτο launching event των βραβείων GIWA στο Ηνωμένο Βασίλειο, πεαγματοποιήθηκε στο ιδιωτικό κλαμπ Scotch St James, στο 13 της Mason Yard, St. James’s, London SW1Y 6β.
Η εκδήλωση άνοιξε με ένα χαιρετισμό από την πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής GIWA, Σοφία Κωνσταντοπούλου – Παπαδόπουλος και ακολούθησαν παρουσιάσεις των μελών της οργανωτικής επιτροπής Γεωργίας Γαβριηλίδου, Νάγιας Μπολτέτσου και Ιωάννας Πασχαλίδου, οι οποίες αναφέρθηκαν στο σκοπό των Βραβείων GIWA, τη διαδικασία ανάδειξης υποψηφίων, τη διαδικασία θέσεως υποψηφιότητας, στην τελετή βράβευσης, καθώς και στους χορηγούς και υποστηρικτές των βραβείων.

Sofia Konstantopoulou Papadopoulos, Zela Christodoulides, Angelica Kavouni

Sofia Konstantopoulou Papadopoulos

Εν συνεχεία, μέλη της κριτικής επιτροπής των GIWA, που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, απηύθυναν σύντομες ομιλίες, ως εξής: Θανάσης Γκαβός (Young Star), Νικόλας Zόμπος (Entrepreneurship), Έλενα Αντωνιάδου – Hurt (Fashion), Μάκης Πέππας (Hospitality), Όμηρος Sarrikas (Finance), Ατζέλικα Καβούνη (Science), Παναγιώτης Μαδαμόπουλος (Young Star), Βούλα Κοζομπόλη (Sports), Χριστίνα Ascarate Lanz (Arts & Design).

Angelica Kavouni wins the ruffle prize Suite Home by Tonia Vassilipoulou

APIVITA GIWA supporter

Avgoustinos Galiasos

Elena Antoniades GIWA Judge Fashion

Ferniki Kantartzi, Nikolas Zompos

Georgia Gavriilidou, Thanasis Gavos, Sofia Konstantopoulou Papadopoulos, Manolis Papadopoulos

Giwrgos Soulakis, Fereniki Kantartzi

Ioanna Paschalidou

Lanz Ascarate Cristina GIWA Judge Arts & Design

Makis Peppas GIWA Judge Hospitality

Makis Peppas, Giannis Faraklas

Natasa Lianou, Ermis Chalvatzis from the LC Architects, creators of the GIWA logo

Naya Boltetsou

Nefeli Agkyridou, Thanasis Gavos GIWA Judge Young Star Award

Panagiotis Madamopoulos GIWA Judge Youg Star

Zela Christodoulides, Elena Antoniades, Sofia Konstantopoulou Papadopoulos

H εκδήλωση είχε την υποστήριξη του Δικτύου Ελληνίδων Eπαγγελματιών (GPWN), η Πρόεδρος του οποίου, Όλγα Γαλαζούλα, απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό.
Το λογότυπο GIWA είναι εμπνευσμένο από τα φτερά της Νίκαιας της Σαμοθράκης και έχει σχεδιαστεί από τους LC Architects, Νατάσα Λιανού και Ερμή Χαλβατζή, οι οποίοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και μοιράστηκαν με όλους τους συμμετέχοντες την ιστορία και την έμπνευση για το λογότυπο του GIWA. Τη μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης είχε αναλάβει ο DJ Αυγουστίνος από τα Hellenic Nights in London.

Την εκδήλωση συντόνισε η Νεφέλη Αγκυρίδου, δημοσιογράφος με έδρα το Λονδίνο και καλύπτει διεθνή και ελληνικά μέσα ενημέρωσης.


Την εκδήλωση κάλυψαν οι Χορηγοί επικοινωνίας: All About Shipping, EuGreeka.gr και Fay’s Control

error: Content is protected !!