ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Λαμπερό πάρτι στο εμβληματικό ατελιέ της Celia Kritharioti!

Σε ένα λαμπερό πάρτι παρουσιάστηκε η ανακοίνωση της συνεργασίας του οίκου Celia Kritharioti με την Samsung Electronics Hellas. Ένας νέος κόσμος τεχνολογικής καινοτομίας και εκλεπτυσμένης κομψότητας ξεδιπλώνεται μέσα από τη νέα συνεργασία του εμβληματικού οίκου μόδας Celia Kritharioti Couture με τη Samsung Electronics Hellas.
Η ανακοίνωση της συνεργασίας των δύο εταιρειών γιορτάστηκε με μία εκδήλωση γεμάτη λάμψη, χρώμα, δημιουργικότητα και εκπλήξεις. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, εκπρόσωποι των ΜΜΕ και πρόσωπα της lifestyle σκηνής είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν μια σειρά από εντυπωσιακά artworks με pop art αισθητική, εμπνευσμένα από το απόλυτο εργαλείο ατομικής έκφρασης, το Galaxy Z Flip 4.

Shin Byungmoo Θεόφιλος, Πρόεδρος Samsung & Σίλια Κριθαριώτη

Την παράσταση έκλεψε η μεγάλη αποκάλυψη της βραδιάς: μια μοναδική δημιουργία του οίκου Celia Krithariori Couture εμπνευσμένη από το Galaxy Z Flip 4. Το εντυπωσιακό φόρεμα που δημιούργησε η Σίλια Κριθαριώτη εκφράζει τον ανατρεπτικό χαρακτήρα του αναδιπλούμενου Galaxy Z Flip 4. Με έντονα χρώματα και ιδιαίτερη αισθητική, η δημιουργία της Ελληνίδας σχεδιάστριας με διεθνή απήχηση συμβολίζει προσωπικότητες που τολμούν, εκφράζονται με έντονο τρόπο και λατρεύουν τη μόδα.

Χάλα Χούρι, Σίλια Κριθαριώτη

Μαριέττα Χρουσαλά

Μαρίνα Βερνίκου

Σίλια Κριθαριώτη, Κέλλυ Δρίτσα Βαρβιτσιώτη

Η Σίλια Κριθαριώτη είπε σχετικά: «Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη γιατί σήμερα είναι η αρχή μιας μεγάλης συνεργασίας με τη Samsung Electronics Hellas, μια εταιρεία με την οποία μοιραζόμαστε κοινά ήθη και αξίες, αλλά και καλλιτεχνική άποψη. Απόψε γιορτάζουμε τη μόδα, την τέχνη και την τεχνολογία. Αυτή η συνεργασία με ενέπνευσε να δημιουργήσω μια σειρά από pop art έργα που θα είναι διαθέσιμα προς πώληση. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Μαζί για το Παιδί».

Σίλια Κριθαριώτη, Αλεξάνδρα Μαρτίνου

Ανδρέας Τσαβλίρης και Μιλένα Τσαβλίρη

Έλενα Μακρή, Εύη Αδάμ, Μαριέττα Χρουσαλά, Λάουρα Λαλαούνη

Μαίρη Βυτινάρος, Έλενα Γαλύφα

Βασίλης Σιμσιρίκης

Γιώργος Παπαλέξης

Σίλια Κριθαριώτη, Λάουρα Λαλαούνη

Ιωάννης Βεντούρης, Κέλλυ Δρίτσα Βαρβιτσιώτη

Άρης Παρασκευόπουλος (Επικεφαλής τμήματος κινητών συσκευών Samsung Electronic Hellas) & Σίλια Κριθαριώτη

Γιώργος Λιβιεράτος, Έλενα Μπόρα

Λάουρα Λαλαούνη

Μαίρη Βυτίναρος, Όλγα Καλογήρου

Ναστάζια Δαρίβα, Νίκος Κριθαριώτης

Νίνα Πετράκη, Μαριέττα Χρουσαλά, Katie Feidakis

Ραμόνα Βλαντή, Τρύφωνας Σαμαράς, Σίλια Κριθαριώτη

Ρεβέκκα Καμχή, Μιχάλης Πάντος

Σάσα Σταμάτη

Τζεφ Μοντάνα

Τάνια Μπρεάζου με 5226

Ανάμεσα στους ξεχωριστούς καλεσμένους βρέθηκαν και Αλεξάνδρα Μαρτίνου, η Νίνα Πετράκη, η Χάλα Χούρη, η Μιλένα Τσαβλίρη, η Μαρία Διαμαντίδη, η Ρεβέκκα Καμχή, η Χριστιάννα Καίσαρη, η Μαριέττα Χρουσαλά, η Εύη Αδάμ, η Μαρίνα Βερνίκου, αλλά και η Μαίρη Βυτίναρος. Η πρόεδρος του οργανισμού κυρία Αλεξάνδρα Μαρτίνου έδωσε το «παρών» στο special event που διοργάνωσε η Celia Kritharioti και ευχαρίστησε την κυρία Κριθαριώτη για την ευαισθησία της.

error: Content is protected !!