ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η λαμπερή τελετή των Tasty Awards στο Zonars!

Στο Zonars με το λαμπερό event της απονομής ολοκληρώθηκαν τα Tasty Awards 2017, το βράδυ της Δευτέρας, τα πρώτα βραβεία γεύσης που έχει ψηφίσει το κοινό. Αγαπημένοι καλλιτέχνες, αγαπημένα πρόσωπα του κοινού ήταν εκεί για να βραβεύσουν τα αγαπημένα εστιατόρια του κοινού.

ΔΑΦΝΗ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗ

ΜΙΜΗ ΝΤΕΝΙΣΗ

ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΝΤΑΦΛΑ

ΜΕΜΑ ΑΓΑΠΗΝΟΥ ΣΙΜΟΝΕΤΑΤΟΥ, ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΟΝΔΥΛΑΤΟΣ

ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Αναλυτικά οι νικητές των Tasty Award ανά κατηγορία: Comfort Zone: Base Grill, το βραβείο έδωσε η Νάντια Μπουλέ Resto Bars: Noel, το βραβείο έδωσε η Δάφνη Ζουμπουλάκη Fish & Seafood: Ψάριστον, το βραβείο έδωσε ο Μάκης Παπαδημητρίου Pure Urban: Nolan, το βραβείο έδωσε η Μαίρη Συνατσάκη Jap & Asian: Matsuhisa, το βραβείο έδωσε η Θέμις Μπαζάκα European Cuisines: Σπύρος & Βασίλης, το βραβείο έδωσε η Δάφνη Ζουμπουλάκη Host with the most: Vezene, το βραβείο έδωσε η Στεφανία Γουλιώτη Tasty Bars: Clumsies, το βραβείο έδωσε ο Γιάννης Στάνκογλου High end: Funky Gourmet, το βραβείο έδωσε η Μιμή Ντενίση Δημοφιλέστερο Εστιατόριο 2017: Βαρούλκο, το βραβείο έδωσε ο Ηλίας Ψινάκης.

FOLLOW ME…

ΗΛΙΑΣ ΨΙΝΑΚΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΟΥΔΑΡΟΣ

ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΠΑΝΑΣ, ΗΛΙΑΣ ΨΙΝΑΚΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΤΟΥΛΗΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΚΡΙΒΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΨΑΡΙΣΤΟΝ, ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ FISH& SEA FOOD, ΗΛΙΑΣ ΑΝΘΙΔΗΣ

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΛΑΖΑΡΟΥ, ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΠΑΝΑΣ

ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΓΟΥΛΙΩΤΗ, ΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΝΚΟΓΛΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΟΥΔΕΣΗΣ

ΠΟΛΥΣ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΣΤΕΛΛΑ ΡΑΠΤΗ

ΝΑΝΤΙΑ ΜΠΟΥΛΕ

ΔΑΦΝΗ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΟΥΔΑΡΟΣ, ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΒΑΡΕΛΗΣ & ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΠΑΝΙΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ MATSUHISA ATHENS, ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ JAP & ASIAN, ΘΕΜΙΣ ΜΠΑΖΑΚΑ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΟΥΔΑΡΟΣ, ΒΑΡΒΑΡΑ ΠΑΠΠΑ, ΕΡΑΣΜΙΑ ΜΠΑΛΑΣΚΑ & ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΗΘΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ FUNKY GOURMET,ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ HIGH-END, ΜΙΜΗ ΝΤΕΝΙΣΗ

ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΠΑΝΑΣ, ΗΛΙΑΣ ΨΙΝΑΚΗΣ

ΝΑΝΑ ΠΑΠΑΔΟΓΕΩΡΓΑΚΗ, ΕΛΕΝΗ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΒΙΒΗ ΦΙΛΙΠΠΑ, ΝΤΑΪΑΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΗ, ΝΙΚΗ ΛΑΛΙΩΤΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΕΛΟΥΔΗΣ, ΜΑΓΔΑ ΤΣΟΛΑΚΗ-ΔΕΛΟΥΔΗ

ΑΡΗΣ ΒΕΖΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ VEZENE, ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ HOST WITH THE MOST, ΔΑΦΝΗ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗ, ΝΙΚΟΣ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΠΕΤΥ ΤΣΑΚΑΡΕΣΤΟΥ & ΚΩΣΤΑΣ ΠΙΣΣΙΩΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ NOLAN, ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ PURE URBAN

Για δεύτερη χρονιά η συμμετοχή του κοινού στο διαγωνισμό ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Μέσα στους τρεις μήνες που είχε διάρκεια η online ψηφοφορία στο tasty-guide.gr καταγράφηκαν περισσότερες από 18.500 ψήφοι! Παρουσιαστής της βραδιάς της απονομής ήταν ο εξαιρετικός Αντώνης Λουδάρος, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια του απαιτητικού event είχε αναλάβει ο Λευτέρης Γιοβανίδης.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!