Λαμπάδα εμπνευσμένη από την αγάπη μου για την Λευκή Ορχιδέα… Love it, love it, love it!!!

03/04/2017 • GET

“Εμπνευσμένη από εσένα και αφιερωμένη σε εσένα βγάλαμε την σειρά Λευκή Ορχιδέα! Αληθινή Λευκή Ορχιδέα στην λαμπάδα -δεν μπορώ να σε φανταστώ με ψεύτικο λουλούδι!- σε συνδυασμό με το αυγό, που το ντύσαμε με βρύα, προσθέτοντας τα λευκά λουλούδια της ορχιδέας που τόσο αγαπάς και γεμίζοντας το με old classic καραμέλες των παιδικών μας αναμνήσεων…” μου στέλνει μήνυμα η Αντουανέτα Κουτσουράδη, και πως να μην την αγαπώ? Όχι, πως?

Λαμπάδα εμπνευσμένη από την αγάπη μου στην Λευκή Ορχιδέα…. Κλαίω από χαρά…

Love it, love it, love it!!!

Με τις υπέροχες αυτές φωτογραφίες μου έστειλε και άλλες, πολλές, με ακόμη περισσότερες εμπνεύσεις, επίσης πανέμορφες και πρωτότυπες, αλλά πως να μην σταθώ σε αυτή την Συλλογή από Πασχαλινές Λαμπάδες που φέρει το όνομα μου?


Πανέμορφα κεριά που μοσχομυρίζουν λευκά άνθη και συνοδεύονται από ολόφρεσκες Λευκές Ορχιδέες… Μπορείτε να φανταστείτε τίποτα πιο κομψό από αυτό? Για να κρατήσετε το βράδυ της Ανάστασης ή για να προσφέρετε σε όσους πιστεύετε πως αξίζουν να κρατούν μία τόσο εστέτ λαμπάδα…
ΟΚ! Μέχρι το Πάσχα θα σας δείξω και άλλες δημιουργίες του λατρεμένου μου Antoinetta Koutsouradi flower shop, όμως αυτές οι συγκεκριμένες άξιζαν το ολoδικό τους post, right?

Αν θέλετε να προμηθευτείτε και εσείς τις Λαμπάδες με τις ολόφρεσκες Λευκές Ορχιδέες δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το Antoinetta Koutsouradi Flower Shop, Κυριαζή 2, Κηφισιά! 

ΥΓ. Να δω πως θα τα κουβαλήσω Σπέτσες… 🙂 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons