ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

“Lagerfeld Ambitions”: Πρεμιέρα για μια βιογραφία μοναδική όσο ο πρωταγωνιστής της!

Μια exclusive προβολή που συνδύασε το θερινό σινεμά με τον κόσμο της μόδας!

Ένα ξεχωριστό docuseries για την ζωή του πολυδιάστατου σχεδιαστή Karl Lagerfeld παρουσιάστηκε προχθές βράδυ στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος. Το docuseries προσφέρει μια ειλικρινή ματιά στην ζωή του σχεδιαστή, ρίχνοντας φως σε όλες τις πλευρές της. Κοντινοί συνεργάτες και φίλοι μοιράζονται αναμνήσεις, που επιτρέπουν στα επεισόδια να εμβαθύνουν στον τρόπο σκέψης και τις φιλοδοξίες του Karl Lagerfeld. Η πολυπλοκότητα ενός μύθου της μόδας ξεδιπλώνεται, η σχέση του με την πολυτέλεια, την αφθονία, την δύναμη και την εξουσία συνθέτουν έναν μοναδικό άνθρωπο που σχεδίασε ο ίδιος την ζωή του. Ο Karl Lagerfeld δίχαζε τόσο με τις δημιουργίες όσο και τις αποφάσεις του, εκκεντρικός, διορατικός και πρωτοπόρος.

Το βράδυ της Δευτέρας
Mary Vytinaros και Χρυσάνθη Κουρούπη
Λεπτομέρεια από τη βραδιά
Μαρίτα Καθιτζιώτη και Όλγα Ντάλλα

Το ντοκιμαντέρ πραγματεύεται σε τέσσερα επεισόδια την ζωή του μεγάλου σχεδιαστή, από τα παιδικά του χρόνια στην Γερμανία του Β’ Παγκοσμίου πολέμου, τα πρώτα του βήματα στην μόδα δίπλα στον Pierre Balmain το 1950, την ιδιαίτερη φιλία του με τον Yves Saint Laurent μέχρι την συνάντηση του με τον Andy Warhol. Ένα κολάζ ιστοριών που επηρέασαν καθοριστικά όχι μόνο την ζωή του αλλά και τον χώρο της μόδας παγκοσμίως.

Στην παρουσίαση του πρώτου επεισοδίου του ντοκιμαντέρ “Lagerfeld: Ambitions” σε έναν από τους πιο ιστορικούς θερινούς κινηματογράφους της Αθήνας, την Ταινιοθήκη της Ελλάδος, παραβρέθηκαν άνθρωποι της μόδας, της τέχνης και του σινεμά.

Emmanuel Elozieuwa
Ποπ κορν με την υπογραφή του σχεδιαστή

Μια exclusive προβολή που συνδύασε το θερινό σινεμά με τον κόσμο της μόδας.

Μαρίτα Καθιτζιώτη, Όλγα Ντάλλα, Δωροθέα Βουκελάτου
Ορσαλία Παρθένη και Ζενεβιέβ Μαζαρί
Δώρα Κατσικογιάννη και Ξένη Κουβέλη

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!