
Το πρώτο κάλεσμα του για το 2017 πραγματοποίησε το MDA Ελλάς, στο νέο και ατμοσφαιρικό ιταλικό εστιατόριο “Nolita”, του ξενοδοχείου Semiramis, όπου 150 κυρίες πλαισίωσαν τον χώρο, δηλώνοντας με την συμμετοχή τους παρούσες στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει το MDA Ελλάς και δεν είναι άλλο από τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις.
It’s good to know:
Το MDA Ελλάς (Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις) ξεκίνησε τη δράση του στη χώρα μας τον Ιανουάριο του 2000, έχοντας την πεποίθηση ότι μια συντονισμένη προσπάθεια από πολλές πλευρές, από την πολιτεία, τους ιδιωτικούς φορείς, αλλά και τους μεμονωμένους πολίτες, μπορεί να κάνει θαύματα. ΤοMDA Ελλάς δεν είχε και δεν έχει καμία κρατική επιχορήγηση σε όλη την πορεία του έργου του. Ως εκ τούτου όλες οι δράσεις μας υλοποιούνται με την ευαισθητοποίηση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Η σημαντικότερη πηγή εσόδων για τους σκοπούς του MDA Ελλάς, αλλά και το σημαντικότερο μέσο για τη γνωστοποίηση του έργου του στο ευρύτερο κοινό αποτελούν οι εκδηλώσεις που οργανώνονται κάθε χρόνο.

ΚΟΡΙΝΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΑΝΝ ΡΕΝΕ ΑΧΙΛΛΕΟΥΔΗ, ΑΛΙΚΗ ΣΜΕΡΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ,ΒΑΝΑ ΛΑΒΙΔΑ, ΝΑΝΣΥ ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ, ΘΕΑΝΩ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΛΑΝΑ ΔΑΥΙΔ, ΜΑΙΡΗ ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
Χορηγοί εκδήλωσης : MEDI ΠΡΙΝΟΥ, DEALBER, FORD