ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Label 5 "Dinner in the Sky"!!! Δειπνώντας στους επτά ουρανούς…

Τσεκαρισμένο: Όταν περιμένω κάτι “πως και πως” , δεν μου βγαίνει…Πως να μην περιμένεις πως και πως  το Dinner in the Sky... Δεν τα κατάφερα. Είχα ήδη κανονίσει να φύγω για τριήμερο. Όμως αυτή είναι η συναρπαστική εμπειρία που έζησαν οι τυχεροί συνάδελφοι μου, το βράδυ της Παρασκευής…

sky1

Το Label 5 Premium Scotch Whisky χάρισε για άλλη μια φορά μια ξεχωριστή, πρωτότυπη εμπειρία σε διακεκριμένους συντάκτες της γεύσης και του lifestyle, προσφέροντάς τους ένα ειδικά διαμορφωμένο δείπνο -ένα γευστικό ταξίδι στις 5 ηπείρους, στα 50 μέτρα πάνω από τη γη.

Οι προσκεκλημένοι του Label 5, “βρέθηκαν στους εφτά ουρανούς” και απόλαυσαν πρώτοι στην Ελλάδα ένα δείπνο στον αέρα με το Dinner in the Sky’. Το δείπνο σερβιρίστηκε πραγματικά στον ουρανό με τη βοήθεια μιας ειδικής πλατφόρμας όπου ένα τραπέζι για 22 άτομα σηκώθηκε 50 μέτρα πάνω από την Τεχνόπολη στο Γκάζι και φυσικά το Label 5 συνόδευσε όλη τη βραδιά μαζί με τη θέα της Ακρόπολης και όλης της Αθήνας.

sky2

Η ιδέα του ‘Dinner in the Sky’, ξεκίνησε στο Βέλγιο και πραγματοποιείται ήδη με επιτυχία σε 45 πόλεις σε όλο τον κόσμο και όσοι δειπνούν φορούν μια προστατευτική, αλλά τελείως άνετη ζώνη.

H βραδιά ξεκίνησε με ένα απεριτίφ με Label 5 και Fever Tree premium ginger beer, που προετοίμασε τους καλεσμένους για την ‘πτήση’.

sky4

 

Ο κοσμοπολίτικος χαρακτήρας του Label 5 επιβεβαιώνεται μέσα από την παρουσία του και την αποδοχή του στις μεγάλεις μητροπόλεις του κόσμου, όπως τη Νέα Υόρκη, το Παρίσι, το Σύδνεϋ, το Τόκυο, το Κέιπ Τάουν, τώρα και την Αθήνα. Έτσι, το μενού περιλάμβανε χαρακτηριστικά ‘πιάτα-σύμβολα’ κάθε ηπείρου τα οποία συνόδευσε αρμονικά το Label 5, με αποτέλεσμα ένα ιδιαίτερα δημιουργικό ‘food pairing’.

sky3

Η πλατφόρμα του ‘Dinner in the Sky’ έκανε το πρώτο της ανέβασμα προσφέροντας μια υψηλή γευσιγνωστική εμπειρία συνοδευόμενο από το πιο κοσμοπολίτικο ουίσκι στον κόσμο, το Label 5 Premium Scotch Whisky.

skyfirst

Απόλυτα ασφαλές, σχεδιασμένο σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ 13814 για την κατασκευή και τη λειτουργία των ψυχαγωγικών πάρκων, πιστοποιημένο από την TÜV Rheinland, το ‘Dinner in the Sky’ δε φοβήθηκε το κρύο. Καλυμμένο με τέντα, και με ειδικές θερμάστρες για τη ζέστη, πρόσφερε στους συνδαιτυμόνες ένα πραγματικά συναρπαστικό ουράνιο δείπνο που ηλέκτρισε και τις 5 αισθήσεις.

Πόσο θα ήθελα…

error: Content is protected !!