ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

La vie est belle: Μανιφέστο ευτυχίας από την Lancôme!

Θηλυκότητα, συναίσθημα, ομορφιά και ευτυχία βρίσκονται στην καρδιά της φιλοσοφίας της Lancôme. Με εφαλτήριο αυτά τα χαρακτηριστικά, η Lancôme ενθαρρύνει τις γυναίκες να είναι αληθινές, να επιλέγουν τον δρόμο που οδηγεί στην ευτυχία, να συνειδητοποιούν κάθε στιγμή πως η ζωή είναι ωραία: La vie est belle.

Σήμερα περισσότερο από ποτέ, η μοναδικότητα κάθε γυναίκας και η προσωπική αναζήτηση της ευτυχίας γίνονται το όραμα της μάρκας! Στο Maison Lancôme, που άνοιξε τις πόρτες του για μία μόνο ημέρα στο εμβληματικό Μέγαρο Σταθάτου, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να υποδεχτούν το μανιφέστο για την ευτυχία αλλά και να ανακαλύψουν τρία νέα προϊόντα της Lancôme που μιλούν απευθείας στις αισθήσεις μας.

Το μανιφέστο της ευτυχίας της Lancôme ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο από την παρουσία της σαμπάνιας Moët & Chandon που προσέφερε personalized Moët Mini Rose με ειδικά επιλεγμένα μηνύματα αγάπης, ομορφιάς και ευτυχίας από το χέρι καλλιγράφου μαζί με το όνομα του κάθε καλεσμένου, δημιουργώντας μοναδικά # moëtmoments.

Τζόση Βιτζηλαίου, Ιλιάδα Κλάγκου

Όλγα Φαρμάκη

Χρυσιάννα Ανδριοπούλου

Σοφία Ρεγκούκου, Κατερίνα Καινούργιου

Ευαγγελία Αραβανή

Χριστίνα Μπόμπα, Θωμαϊς Απέργη

Ευαγγελία Αραβανή, Ιωάννα Φατούρου

Ελένη Βαϊτσου

Κατερίνα Μισιχρόνη

Στις ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες του εμβληματικού Μεγάρου Σταθάτου παρουσιάστηκαν το νέο άρωμα La vie est belle L’ECLAT που συμβολίζει την λάμψη της ευτυχίας και που εκπλήσσει με την άκρως εθιστική λουλουδένια φρεσκάδα εσπεριδοειδών, ο νέος ορός Advanced Genifique Sensitive, μία θεραπεία για τις “κακές μέρες” της επιδερμίδας που ενεργοποιεί τη νεότητα και μειώνει την ευαισθησία της επιδερμίδας και το νέο πρωτοποριακό προϊόν για τα χείλη Absolu Roses με την απίστευτη χρωματική του παλέτα που απαρτίζεται από 14 ρόδινες αποχρώσεις.

Παράλληλα, στο κεντρικό αίθριο δέσποζε το μανιφέστο για την ευτυχία όπως αποτυπώθηκε από τη Lancôme για να εκφράσει τη γυναίκα του σήμερα.

Happiness is…
Being Alive. Letting your Heart Guide you. Finding Meaning in every Act. Taking Care of Yourself & Caring for Others. Living each Moment to the Fullest, Knowing the Best is Yet to Come…

error: Content is protected !!