ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

La vie est belle En Rose: To ξεχωριστό δείπνο της Lancôme!

Ευτυχία! Όποια κι αν είναι η δική σας προσέγγιση, ένα είναι βέβαιο: η χωρίς ενοχές απόλαυση της δύναμης της ομορφιάς μπορεί να λειτουργήσει σαν το μονοπάτι προς την ευτυχία. Για τη Lancôme αυτό το μονοπάτι είναι στρωμένο με ροδοπέταλα. Έτσι, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευτυχίας που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 20 Μαρτίου, η Lancôme γέμισε με ροδοπέταλα την επιβλητική Στοά Σπυρομήλιου στο City Link, τον εμβληματικό προορισμό στο κέντρο της Αθήνας, για να δημιουργήσει το δικό της μονοπάτι προς την ευτυχία και να υποδεχθεί 100 καλεσμένους σε ένα μοναδικό δείπνο. Στην ατμόσφαιρα κυριαρχεί το φίλτρο αισιοδοξίας με το όνομα La vie est belle En Rose, και είναι η νέα αρωματική πρόταση του θρυλικού αρώματος La vie est belle.

H Antoinetta Koutsouradi έντυσε με τις ολόφρεσκες συνθέσεις της μαγικά την βραδιά, και το εντυπωσιακό art de la table!

Moët & Chandon

Αντώνης Δόμινος

Η Ευτυχία είναι επιλογή και το άρωμα La vie est belle αντιπροσωπεύει την επιλογή του να ζήσουμε τη ζωή μας γεμίζοντάς τη με ευτυχία. Το 2019, το νέο La vie est belle En Rose είναι ένα πραγματικό πρίσμα αισιοδοξίας. Λουλουδάτο, Δροσερό, Μοντέρνο. Το μενού επιμελήθηκε ο executive chef Δημήτρης Σκαρμούτσος από το εστιατόριο ILΙOS.  Το μανιφέστο της ευτυχίας της Lancôme ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο από την παρουσία της σαμπάνιας Moët & Chandon που προσέφερε Moët Mini Rose Imperial σε ένα ξεχωριστό συλλεκτικό edition, επιλεγμένο ειδικά για όλες τις ιδιαίτερες στιγμές της ζωής που μας χαρίζουν ευτυχία, δημιουργώντας ένα ακόμα μοναδικό #moetmoment, ενώ τη βραδιά έντυσε μουσικά ο ερμηνευτής Αντώνης Δόμινος, που τραγούδησε jazz standards και all-time classics, με το δικό του γοητευτικό τρόπο.

Νάνσυ Ζαμπέτογλου & Νάσος Γαλακτερός

Νίκη Κάρτσωνα & Σοφία Ρεγκούκου

Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, Δημήτρης Αργυρόπουλος

Μυρτώ Κάζη

Χρύσανθος Πανάς

Μίκα Χούντα (Events Manager ΑΜΒΥΞ), Τζόση Βιτζηλαίου (PR Manager ΑΜΒΥΞ)

Έλενα Χριστοπούλου

Χρυσάνθη Κουρούπη & Μαρίνα Βερνίκου

Νεφέλη Γεωργαλά & Μαρία Παπαγεωργίου

Θάλεια Καραφυλλίδου, Μυρτώ Τριχείλη

Ζέτα Τσακούμη, Δημήτρης Τσακούμης

Παολίνα Διαμαντούλη

Μαρίνα Κουταρέλλη

Γαλάτεια Λασκαράκη

Εύη Κλαουδάτου (Διευθύντρια Marketing attica), Γεώργιος Κορμάς (Ανώτερος Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας Πειραιώς), Δημήτρης Αργυρόπουλος (Εκδότης περιοδικού InStyle)

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!