ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

La Prairie “State of the Art” Corner!

Ο Ελβετικός οίκος La Prairie γιόρτασε σε χαλαρή καλοκαιρινή διάθεση, τα εγκαίνια του νέου corner στο Hondos Center Ομόνοιας, με ένα κομψό cocktail. Ο νέος χώρος της La Prairie βρίσκεται στον 1ο όροφο του καταστήματος όπου μπορούμε να επιλέξουμε τις εικαστικές δημιουργίες που απεικονίζουν όλες τις Συλλογές της μάρκας. Ο ανανεωμένος χώρος της La Prairie προσφέρει μια νέα αισθητική αρμονία όπου η άνεση και η κομψότητα ισορροπούν με ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Το state of the art corner αναδεικνύει την ουσιαστική σχέση της La Prairie με την τέχνη.

Έλενα Παπαβασιλείου

Σουζάνα Κεγγίτση

Αιμιλία Παπαθανασοπούλου, Άντζελα Σάρλη, Αντωνία Θωμοπούλου

Αιμιλία Παπαθανασοπούλου, Σουζάνα Κεγγίτση

Αιμιλία Παπαθανασοπούλου, Έλενα Παπαβασιλείου, Κατερίνα Γιαννακοπούλου

Δέσποινα Ισοπούλου, Ιλιάδα Κλάγκου

Ευγενία Δημητροπούλου, Χριστίνα Αλεξανιαν

Στον χώρο ΄Art of Beauty΄ η απόλαυση της πολυτέλειας συνεχίζεται. Ένας prive χώρος αφιερωμένος στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας όπου οι αισθητικοί σύμβουλοι ομορφιάς της La Prairie, μετά από εκπαίδευση στην Ελβετία, πραγματοποιούν περιποιήσεις ομορφιάς και ανανέωσης προσώπου προσφέροντας εξαιρετικές εμπειρίες και μοναδικές στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης στους καταναλωτές ώστε να απολαύσουν τις υπέροχες, τεχνολογικά προηγμένες περιποιήσεις προσώπου.
Beauty editors, beauty bloggers, πελάτες αλλά και επώνυμοι λάτρεις του οίκου, οι οποίοι εμπιστεύονται την περιποίηση της επιδερμίδας τους στη La Prairie, ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της Γρ. Σαράντης Α.Ε., αποκλειστικού διανομέα της La Prairie στην Ελλάδα και έδωσαν το ‘παρών’ στην εκδήλωση.

error: Content is protected !!