Η φθινοπωρινή σεζόν ξεκίνησε με μια λαμπερή εκδήλωση στην οποία ο Όμιλος Σαράντη παρουσίασε το νέο προϊόν Skin Caviar Absolute Filler του Ελβετικού οίκου καλλυντικών La Prairie και γιόρτασε τα 30 χρόνια της εικονικής συλλογής Skin Caviar.
Ένα μοναδικό event που εκτυλίχθηκε σε δυο μέρη στο οποίο παραβρεθήκαν δημοσιογράφοι ομορφιάς, επιλεγμένοι συνεργάτες μεταξύ άλλων ο κος Νίκος Χόντος, ο κος Σπύρος Σπυριδωνίδης, ο κος Γιάννης Ντόλας και ο κος Νίκος Ξεφτεράκης. Μέλος της ομάδας La Prairie για την βραδιά ήταν ο γνωστός Chef Πάνος Ιωαννίδης με πρωταγωνιστικό ρόλο μιας και όλοι οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν τις γαστρονομικές του δημιουργίες από χαβιάρι και άλλες με βρώσιμο χρυσό συνοδευμένες από prosecco. Στην εκδήλωση από την Γρ. Σαράντης έδωσαν το παρών ο κος Γρηγόρης Σαράντης, ο κος Νίκος Αραπογιάννης και ο κος Ζάκης Σαράντης.
Η εκδήλωση αρχικά έλαβε χώρα στην γκαλερί The Blender Gallery στην Γλυφάδα, μια επιλογή στην οποία προβλήθηκε και τονίστηκε η ουσιαστική σχέση του οίκου με τον χώρο της Τέχνης. Οι καλεσμένοι, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το Skin Caviar Absolute Filler λίγες μέρες πριν κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά και να απολαύσουν τις καλλιτεχνικές δημιουργίες εμπνευσμένες ειδικά για τον οίκο La Prairie.
Την έκθεση κοσμούσαν αντίγραφα των έργων από την έκθεση The Art of Caviar της Art Basel όπου 4
σύγχρονοι καλλιτέχνες έχουν επιλεγεί για να επαν-ερμηνεύσουν το χαβιάρι σε όλες του τις όψεις, σηματοδοτώντας τον εορτασμό της 30ης επετείου της Συλλογής Skin Caviar. Επίσης, στο χώρο υπήρχαν έργα που παρουσίαζαν την ιστορία του οίκου ενώ οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν συνεχείς προβολές βίντεο και εικόνων για την ιστορία της μάρκας και τη δημιουργία των έργων τέχνης από τους ίδιους τους καλλιτέχνες.
Η βραδιά συνεχίστηκε με τη μεταφορά των καλεσμένων, με πολυτελή αυτοκίνητα, στο γνωστό εστιατόριο Ιθάκη στη Βουλιαγμένη, όπου ακολούθησε ένα υπέροχο δείπνο.
Στην είσοδο του εστιατορίου δέσποζε ένα φωτισμένο γλυπτό με τον αριθμό 30 με το οποίο ο οίκος τόνιζε τον εορτασμό, ενώ συνθέσεις από λευκές ορτανσίες στόλιζαν τα τραπέζια.
Κατά τη διάρκεια του δείπνου, ο κος Μίντσιος – Διευθύνων Σύμβουλος της ελληνικής εταιρείας Thesauri – και ο γνωστός Chef Πάνος Ιωαννίδης, μίλησαν στους καλεσμένους για το χαβιάρι, τονίζοντας τη δυσκολία παραγωγής του αλλά και τις σπάνιες, ευεργετικές και θρεπτικές ιδιότητες του.
Ο οίκος La Prairie στο τέλος του δείπνου προσέφερε σε όλους τους καλεσμένους το νέο προϊόν Skin Caviar Absolute Filler και μια συσκευασία χαβιάρι της εταιρείας Thesauri για να τους ευχαριστήσει για την παρουσία τους.