ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

A la plage… Everyday should be a beach day!

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και η πανέμορφη Κάλλι Τσιλίδου δεν έχασε την ευκαιρία για μία βόλτα στη πλαζ South Coast στη Βούλα παρέα με τον Γιώργο Ντάβλα.
Υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, οργάνωση, τεχνολογία και ασφάλεια -κορυφαίοι πρωταθλητές στην εποπτεία των θαλασσίων δραστηριοτήτων και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό-, δεκαπέντε στρέμματα δάσους, green operation -με φιλικές υποδομές προς το περιβάλλον- είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που κάνουν την πλαζ South Coast στη Βούλα τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό και για φέτος.
Πέρα από την καθαρή θάλασσα στη οποία μπορείτε να κολυμπήσετε (με γαλάζια σημαία), η πλαζ South Coast διαθέτει επίσης : πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων με πολυτελή sunbeds, σύγχρονες εγκαταστάσεις αποδυτήριων και ντους, 2 beach bars με beach & pool service, που με τη δύση του ηλίου μεταμορφώνονται σε lounge bars αλλά και Pool restaurant και Café restaurant ιδανικά για Δεξιώσεις δίπλα στην θάλασσα.

ΦΩΤΟ 2
Παράλληλα αποτελεί ιδανικό προορισμό για τα παιδιά καθώς διαθέτει έναν μοναδικό υδροπαιδότοπο, ιδανικό για την δημιουργία ενός απόλυτα ασφαλούς χώρου για τους μικρούς επισκέπτες της πλαζ αλλά και έναν μεγάλο παιδότοπο 15 στρεμμάτων διαμορφωμένου δάσους που δημιουργεί έναν τέλειο χώρο δραστηριοτήτων για ατέλειωτες ώρες διασκέδασης και γνώσης.
Ακόμα για τους λάτρεις των sports η πλαζ South Coast διαθέτει 3 γήπεδα Beach volley ολυμπιακών διαστάσεων, γήπεδο Beach soccer και Beach tennis, υπαίθριο γυμναστήριο σε συνεργασία με κορυφαίο γυμναστήριο νοτίων προαστίων ενώ δίνει και τη δυνατότητα παρακολούθησης μαθημάτων Αqua aerobic, Cross fit και Zumba.

error: Content is protected !!