ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

«La mer en Fleurs»: Βιώσιμη μόδα από τον Βασίλη Ζούλια & την Βαλεντίνα Βασιλάτου!

VV Conscious Collections x Maison Zoulias

Η ανερχόμενη σχεδιάστρια Βαλεντίνα Βασιλάτου και ο διάσημος σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας ανακοίνωσαν τη νέα συνεργασία τους με ένα exclusive shopping event στο ατελιέ του σχεδιαστή στο Κολωνάκι, αποκαλύπτοντας την πρώτη τους συλλογή «La mer en Fleurs».

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΥΛΙΑΣ, ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ, ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΒΑΣΙΛΑΤΟΥ

Αυτή η συνεργασία φέρνει επανάσταση στη βιώσιμη μόδα, συνδυάζοντας τη σύγχρονη καινοτομία με τη διαχρονική κομψότητα, επαναπροσδιορίζοντας την αφήγηση των μαγιό από περιβαλλοντικούς εχθρούς σε σωτήρες των ωκεανών.

Με ταυτότητα την οικολογική μόδα και τη δική της επιχείρηση VV Conscious Collections εδώ και τρία χρόνια, η Βαλεντίνα Βασιλάτου έχει καταφέρει να πρεσβεύει τη βιώσιμη μόδα στην Ελλάδα και τώρα προχωρά με υπερηφάνεια σε συνεργασία με τον οίκο Maison Zoulias.

ΔΩΡΟΘΕΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ, ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ
ΡΕΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Η συλλογή SS24 Conscious Swimwear ενσαρκώνει την κοινή τους δέσμευση για βιωσιμότητα, ορατή σε κάθε κομμάτι, προσεκτικά κατασκευασμένο, από άριστης ποιότητας ανακυκλωμένα υφάσματα, πλαστικά ωκεανού και δίχτυα ψαρέματος, επιδεικνύοντας το κοινό τους όραμα για ένα βιώσιμο και κομψό μέλλον της μόδας.

ΝΑΤΑΛΙ ΠΑΥΛΩΦ, ΡΑΝΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗ

Κεντρικό στοιχείο της συλλογής είναι η εστίαση στην περιβαλλοντική ενσυνείδηση και παράλληλα η αγάπη του ατόμου για το σώμα του και την προσωπική του ενσυναίσθηση.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΥΛΙΑΣ, ΝΤΕΜΗ ΤΣΑΝΤΑΚΗ, ΜΕΜΑ ΣΙΜΩΝΕΤΑΤΟΥ-ΑΓΑΠΗΝΟΥ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΥΛΙΑΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΥ, ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΒΑΣΙΛΑΤΟΥ

ΛΙΑ ΜΠΑΡΟΛΑ, ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ
ΕΛΦΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΓΛΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΛΕΜΟΝΙΑ, ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΟΝΔΥΛΑΤΟΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΥΛΙΑΣ

Κομμάτια σχεδιασμένα για κάθε σωματότυπο, με υφάσματα που εφαρμόζουν υπέροχα. Να σημειωθεί ότι οι παραγγελίες για τα μαγιό γίνονται βάσει ζήτησης, ενώ μπορούν να γίνουν και εξατομικευμένες παραγγελίες που εξασφαλίζουν τέλεια εφαρμογή σε κάθε ρούχο.

error: Content is protected !!