ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Κυριακή στο Κολλέγιο για μία σημαντική Έκθεση & στο ΣΑΚΑ για μία ουσιαστική Ομιλία!

Αναδημοσιεύω το μήνυμα που μου έστειλε η Ρίτα Πικρού-Μωραϊτάκη στο κινητό μου, συνιστώντας σε όλους όσους διαβάζουν αυτό το post να ανταποκριθούν στην υπέροχη αυτή πρόσκληση για την αυριανή Κυριακή. Είτε ανήκετε στην Κολλεγιακή οικογένεια είτε όχι, τόσο η έκθεση  «Ελληνική Σημαία: Ένα Σύμβολο – 200 Αντικείμενα», όσο η ομιλία της πάντα εξαιρετικής Συμβουλευτικής Ψυχολόγου, Τζίνας Θανοπούλου, είναι η καλύτερη πρόταση του Fay’s Control για την αυριανή μας μέρα!

Αγαπημένη μου φίλη ,

Την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022 , θα ήταν χαρά μου να είσαι σε μια ιδιαίτερη σημαντική ημέρα . θα είναι μεγάλη μου χαρά να είσαι στην  ξενάγηση για την έκθεση «Ελληνική Σημαία: Ένα Σύμβολο – 200 Αντικείμενα». Με αφετηρία την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Flag of Greece» παρουσιάζει για πρώτη φορά στο κοινό 200 αντικείμενα από τη συλλογή της και σκιαγραφεί ένα εικαστικό ταξίδι στην ιστορία της Ελληνικής Σημαίας από τα τέλη του 19ου αιώνα έως σήμερα.

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» και παρουσιάζει την Ελληνική Σημαία ως πηγή έμπνευσης στον χώρο των εικαστικών τεχνών, της μουσικής, της μόδας και του design.

Η ξενάγηση θα είναι στις 15.20 με 16.00 και θα γίνει στο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών.

Τζίνα Θανοπούλου, Ρίτα Πικρού-Μωραϊτάκη

Στις 16.00 θα περάσουμε στην αίθουσα του Σ.Α.Κ.Α για να βρεθούμε μεταξύ μας .  Στις 17.00 θα έχουμε την τιμή να μας μιλήσει η αγαπημένη μας Τζίνα Γ. Θανοπούλου, Ed.M., M.A., Harvard University, Συμβουλευτική Ψυχολόγος -Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης με θέμα:  “Γυναίκα Νικήτρια Ζωής με Καλλιέργεια Ηθικών Αξιών &  Δεξιοτήτων Συναισθηματικής Νοημοσύνης E.Q. για Ενδυνάμωση & Εξισορρόπηση στις Σύγχρονες Δοκιμασίες”.

θα είναι ιδιαίτερη τιμή μας και χαρά μας  να είσαι κοντά μας,

Με αγάπη Ρίτα Πικρού-Μωραϊτάκη.

error: Content is protected !!