Κρητικό γλέντι με λύρα και τοπικές φορεσιές για το 1ο Οικολογικό Ξενοδοχείο, Royal Marmin Bay!

24/06/2021 • LIFESTYLE

Με ένα διήμερο εορτασμό στο ξενοδοχείο Royal Marmin Bay, ο Αθηναγόρας Ανδρεαδάκης, ιδιοκτήτης της μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας, γιόρτασε τη βράβευσή του στο πρώτο ετήσιο Maria Callas Monaco Gala & Awards που πραγματοποιήθηκε τον Μάιο στην εμβληματική αίθουσα Salle Empire του Hôtel de Paris στο Μόντε Κάρλο, υπό την Αιγίδα και Υψηλή Προστασία του Πρίγκιπα Αλβέρτου.

Νίκος Παπαθανάσης, Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, η συζυγός του Λουκία Παπαθανάση και ο Αθηναγόρας Ανδρεαδάκης.

Γιάννης Κοντούλης, Δέσποινα Μοιραράκη, Αθηναγόρας Ανδρεαδάκης

Ο επιχειρηματίας, έλαβε το βραβείο Τουρισμού, με ιδιαίτερες αναφορές στο πολύτιμο έργο που διεξάγει για την ανάδειξη της Ελλάδας στο εξωτερικό και την προώθηση του τουρισμού. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κος Ανδρεαδάκης έχει επίσης βραβευθεί το 2018 στο St Moritz για το 1ο Οικολογικό Ξενοδοχείο, ενώ ο ίδιος έχει λάβει συγχαρητήρια από 17 Υπουργεία Τουρισμού Παγκοσμίως για το έργο του.

6. Όλγα Μουτσοπούλου, Αθηναγόρας Ανδρεαδάκης, Ελένη Αντωνιάδου

Με θέα το διάσημο κόλπο του Μιραμπέλλο στην Ελούντα και «δεμένο» αρχιτεκτονικά με τον περιβάλλοντα χώρο, το Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel, είναι το πρώτο υψηλής ενεργειακής απόδοσης, οικολογικά πράσινο ξενοδοχείο στην Ελλάδα.

Έλενα Ντάβλα, Μάρα Ζαχαρέα, Τίνα Μεσσαροπούλου

Οι προσκεκλημένοι του επιχειρηματία την πρώτη ημέρα απόλαυσαν τις εξαιρετικές συνταγές του παγκοσμίου φήμης σεφ Dannie Mira, στο Samurai Sushi Bar & Restaurant, που στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου.

Νίκος Ανδρεαδάκης, Νίκος Νιόπλιας και Πιερ Ισά

Την δεύτερη ημέρα, η λύρα και οι παραδοσιακές φορεσιές κυριάρχησαν στο Κρητικό γλέντι που στήθηκε από τον επιχειρηματία για να τιμήσει τους παραβρισκόμενους.

Γιάννης Κοντούλης, Ελένη Αντωνιάδου

Το «αντικριστό», ένας από τις αρχαιότερους τρόπους ψησίματος μύησε τους εκλεκτούς προσκεκλημένους στη μοναδικότητα της γεύσης του, με τους βοσκούς στις Μαδάρες και τον Ψηλορείτη να χρησιμοποιούν αποκλειστικά αυτή τη μέθοδο για να ψήσουν το κρέας.

Μάρα Ζαχαρέα

10. Μιχάλης Λεμονάκης, Ζωή Κατσούνα, Κωστής Ψαράκης και Μαρία Χουστουλάκη

Με οδηγό την ανάγκη του επισκέπτη να βιώσει μια αξέχαστη εμπειρία και να απολαύσει χωρίς άγχος τις διακοπές του, οι υπεύθυνοι και το προσωπικό του Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel προσφέρουν όλες τις ανέσεις και τις υπηρεσίες που απαιτούνται για μια εμπειρία ζωής.

Ο Γιώργος Ντάβλας με την ομάδα του Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel μπροστά στο αντικριστό

Η Μάρα Ζαχαρέα με τον γιό της Βασίλη Ρουσόπουλο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons