ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το Κοσμικό Αυγό της Zeus+Δione!

H Ζeus+Δione με συνέπεια όπως συνηθίζει στην εθιμική Ελληνική παράδοση, σχεδίασε μια συλλογή Πασχαλινών αυγών – κοσμημάτων, ενώνοντας το design με τη μόδα, δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα.
Πηγή έμπνευσης της συλλογής είναι το αυγό της κοσμικής δημιουργίας , το «Κοσμικό αυγό», ένα παγκόσμιο μυθικό σύμβολο που ερμηνεύεται ως η πανάρχαια αρχή των πάντων: η ύπαρξη, η γέννηση, η σύλληψη.
Δυναμική μορφή της αναγέννησης – της μεταμόρφωσης, το σύμβολο της νέας ζωής.


Το «Κοσμικό αυγό» υπήρξε πολύ δημοφιλές μυθολογικό αντικείμενο της Αρχαίας Ελληνικής Μυθολογίας, συγκεκριμένα της Θεογονίας του Ησιόδου.
Συνδέεται με τον Δία, τον Πάνα, τον Έρωτα, την Μήτιδα, τον Έρεβο και την Νύχτα. Συνήθως, αποτυπώνεται περικυκλωμένο από ένα φίδι, σύμβολο της αναγέννησης και της αλλαγής.


Η συλλογή Πασχαλινών αυγών της Ζeus+Δione αποτελείται από χειροποίητες δημιουργίες με ημιπολύτιμους ορυκτούς λίθους πλαισιωμένους με ιδιαίτερο design Ζeus+Δione από επιχρυσωμένο και επαργυρωμένο μπρούτζο.
Τα «Κοσμικά αυγά» της Ζeus+Δione συμβολίζουν την αναγέννηση, τον έρωτα που γεννιέται με το ξύπνημα της φύσης ,την εκκόλαψη καινούργιων ιδεών, την ζωή την ίδια.

Ζeus+Δione Showroom, Πλουτάρχου 21, Κολωνάκι, τ. 210 7400090
GB Corner Store, Hotel Grande Bretagne, Σύνταγμα
www.zeusndione.com

error: Content is protected !!