ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

KLOSTI: Σε αυτό το e-shop θα βρεις τα ωραιότερα πασχαλινά δώρα!

Δεκαπέντε ημέρες πριν το Πάσχα, όλοι έχουμε το μυαλό μας στραμμένο στην Ανάσταση αλλά και στις όμορφες ανοιξιάτικες μέρες που είναι μπροστά μας…

Παραδοσιακά το Πάσχα γιορτάζεται στην Ελλάδα με λαμπρότητα και οι μικροί (αλλά και οι μεγάλοι) ανυπομονούν για το δώρο τους! Στο KLOSTI, το ηλεκτρονικό κατάστημα που μας συνδέει με τους έλληνες χειροτέχνες, θα ενθουσιαστείς γιατί θα βρεις βεβαίως τις ωραιότερες λαμπάδες της αγοράς με την υπογραφή της Ι. Καραγιάννη αλλά υπέροχα δώρα για μικρούς και μεγάλους!

Για τους μικρούς πρίγκιπες, στο KLOSTI θα βρεις τις ωραιότερες και πιο elegant λαμπάδες!

Εκτός από μεμονωμένες λαμπάδες, στο KLOSTI θα βρεις και υπέροχες προτάσεις δώρων με λαμπάδα και παιχνίδι μέσα σε ένα πραγματικά φανταστικό χειροποίητο κουτί. Αν μάλιστα έχεις βαπτιστήρι που ζει σε άλλη πόλη ή χώρα, τα δώρα του KLOSTI θα σου απλοποιήσουν την ζωή αφάνταστα!

Φανταστική υπέροχη χειροποίητη κούκλα, αγαπημένη λαμπάδα και όλα αυτά σε ένα υπέροχο χειροποίητο ροζ κουτί! Εδώ θα δεις το υπέροχο σετ δώρου!

Για τα μικρά μας αγοράκια: ένα φανταστικό κουνέλι, μια λαμπάδα μαϊμού και ένα φανταστικό κουτί για τα πράγματα του – ανακάλυψε το!

Για την μικρή πριγκίπισα – ένα υπέροχο σετ δώρου για να να φτιάξει τα κοσμήματα της! Το βλέπεις εδώ!

Αλλά το Πάσχα δεν είναι μόνο για τους μικρούς! Όλοι κάπου θα πάμε να τσουγκρίσουμε, μα το βράδι της Ανάστασης μα ανήμερα! Θα πάμε με άδεια χέρια; Στο KLOSTI θα βρεις υπέροχα δώρα όποιο και αν είναι το budget σου!

Ξεκινάμε πολύχρωμα: Χειροποίητο καλαθάκι με κεραμικά στοιχεία!

Συνεχίζουμε με τα υπέροχα αυγά του KLOSTI – πιο πρωτότυπα δεν έχεις δει!

Εμπνευσμένες από τις μούσες, η Καλλιόπη και η παρέα της είναι υπέροχα κεραμικά αυγά με άποψη και στυλ!

 

Λιτές γραμμές και stoneware: ένας υπέροχος συνδυασμός!

Χρόνια πολλά και καλά με τα υπέροχα αυγά του KLOSTI!

Και μην ξεχνάς, η παραγγελία σου γίνεται εύκολα και γρήγορα στο www.klosti.com ή τηλεφωνικά στο 211-8008795! Ό,τι και αν επιλέξεις έρχεται άμεσα στη διεύθυνσή σου, όμορφα συσκευασμένο για δώρο και έτοιμο να το χαρίσεις ή να το χαρείς!

error: Content is protected !!