ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

“Κλειδιά Ψυχολογικής Επιβίωσης” με τη Τζίνα Θανοπούλου στο Ίδρυμα Β & Μ Θεοχαράκη!

Μία από τις πιο δημοφιλείς συνεργάτες του Fay’s Control, που οι αναγνώστες μας αγαπάνε να διαβάζουν τα άρθρα της και να ενημερώνονται για τα Σεμινάρια της, είναι η Συμβουλευτική Ψυχολόγος  – Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας  Παιδιών, Εφήβων Οικογένειας, Ζευγαριών, Ενηλίκων, με Εξειδίκευση στη Ψυχολογική υποστήριξη Μαθησιακών Δυσκολιών Τζίνα Θανοπούλου, η οποία ανοίγει την αυλαία της νέας χρονιάς ιδιαίτερα δημιουργικά, με τα νέα της Σεμινάρια στο Ίδρυμα B. & M. Θεοχαράκη.

Πώς διαμορφώνεται η κοινωνική ζωή, η αίσθηση της ασφάλειας και της αυτοπεποίθησης, η εκπαίδευση, η υγεία, τα μελλοντικά σχέδια, οι στόχοι, οι οικογενειακές και οι διαπροσωπικές  σχέσεις στη μετά-κορωνοϊό εποχή; Η Τζίνα Γ. Θανοπούλου, Ed.M., M.A., Harvard University, Συμβουλευτική Ψυχολόγος – Ψυχοεκπαιδευτική Σύμβουλος με εξειδίκευση στην αντιμετώπιση τραυματικών γεγονότων, περιμένει το κοινό της για δυο δια ζώσης συναντήσεις , αυτή τη Πέμπτη 20 Ιανουαρίου και την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου, στις 18:00-20:00, για να εντρυφήσει με τον δικό της μοναδικό τρόπο στο θέμα : “ΚΛΕΙΔΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ τη καινούργια Χρονιά, παρόλες τις Δοκιμασίες με 22 ΑΛΗΘΕΙΕΣ Ζωής” .


Στα δύο άκρως ενδιαφέροντας Σεμινάρια, θα μάθουμε πως μπορούμε να υιοθετήσουμε 22 Κλειδιά-Αλήθειες το 2022, για Ψυχολογική, Σωματική & Πνευματική Επανεκκίνηση, Επανακαθορισμό Αξιών & Κτίσιμο Αισιοδοξίας για το μέλλον !
Πρόκειται για τη καλύτερη ευκαιρία ώστε να ξεκινήσουμε τη νέα αυτή χρονιά και να μοιραστούμε Ιδέες, Αξίες και Αλήθειες σε μια ιδιαίτερα ευαίσθητη περίοδο που όλοι χρειαζόμαστε Τόνωση, Πίστη, Δύναμη και Θετική Σκέψη !
Δηλώστε άμεσα συμμετοχή στο 210 3611206 ή στο www.thf.gr.

Στο πρόγραμμα τηρούνται τα απαιτούμενα μέτρα υγειονομικής προστασίας των επισκεπτών και των εργαζομένων από τον covid-19.

Τζίνα Θανοπούλου: Ed.M., M.A., Harvard University Συμβουλευτική Ψυχολόγος –Ψυχοεκπαιδευτική Σύμβουλος με εξειδίκευση στην αντιμετώπιση τραυματικών γεγονότων: RISK & PREVENTION Psychology, ΗGSEHarvard Graduate School of Education, Έγκριτο Μέλος Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής ΗCA #01250, Full Member European Counseling AssociationECA #HAC0080, Full Member American Psychology AssociationAPA #81153384.

 

error: Content is protected !!