ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Κυριακάτικο Workshop με την Κάτια Δελατόλα & brunch με τις φίλες μας! Ελάτε να φτιάξουμε μαντήλια…

Φιλενάδες, έχω νέα! Αυτή θα είναι Κυριακή….Μου τα έλεγε χθες βράδυ η Άννα Σουρμπάτη στο σπίτι του Χάρη και της Jasmin, και εγώ τα λεω σε εσάς! Λοιπόν, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου θα ζωγραφίσουμε όλοι μαζί στο St. George Lycabettus όπου η γνωστή σχεδιάστρια Κάτια Δελατόλα οργανώνει ένα ολοήμερο Workshop γύρω από το πώς φτιάχνει τα μαντήλια για τα Twisted Classics με δημιουργούς εμάς!

2

Μετά από 2 εβδομάδες η ζωγραφιά μας θα είναι τυπωμένη πάνω σε μεταξωτή ζορζέτα και ραμμένη σε σχήμα μαντηλιού.Ενα ιδιαίτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο για τα πιο αγαπημένα σας πρόσωπα! Ναι, θέλω να φορέσω την ζωγραφιά της Ελμίνας!!!

4
Φιλενάδες, μαμάδες, κόρες κάθε ηλικίας θα μαζευτούμε γύρω από ένα τεράστιο τραπέζι γεμάτο μπογιές για να ζωγραφίσουμε η καθεμία το δικό της μαντήλι!

3
Το Fun Parties for Kids θα είναι και αυτό εκεί για να απασχολήσει δημιουργικά τους μικρούς ζωγράφους!

1
Για όσους θελήσουν να κάνουν ένα καλλιτεχνικό διάλλειμα θα υπάρχει το Κυριακάτικο Brunch στο La Suite LoungeFrench toast , Eggs benedict  ,juicy burgers, pancakes & maple syrup, smoothies & cocktails …για να ολοκληρωθούν οι παραδόσεις της Κυριακής ! Sounds great!

Eggs in love...

Eggs in love…

error: Content is protected !!