ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

To κίνημα του #GIRLBOSS εξαπλώνεται και στην Αθήνα!

Το The Cube Athens,  την Πέμπτη το απόγευμα, γέμισε με δεκάδες δυναμικές γυναίκες κάθε ηλικίας στην πρώτη παρουσίαση του  του βιβλίου #GIRLBOSS της Σοφία Αμορούζο.

Η αληθινή ιστορία της «Σταχτοπούτας του Ίντερνετ», που κατάφερε από το μηδέν να δημιουργήσει μία εταιρεία με 400 υπαλλήλους και 250 εκ. δολάρια τζίρο πριν κλείσει τα 30, είναι πηγή έμπνευσης για γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Eίναι η ιστορία του απόλυτου αουτσάιντερ που πέτυχε κόντρα σε όλες τις πιθανότητες και όλα τα προγνωστικά. Και υπάρχει ένα ακόμα στοιχείο που κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρουσα την ιστορία της – η Ελληνίδα μητέρα της!

Στην παρουσίαση του New York Times Bestseller βιβλίου της Αμορούζο, τέσσερις γυναίκες, τέσσερα #GIRLBOSS από τη μόδα, την start up κοινότητα και τα media, οι Κατερίνα Λάμπρου, Λεβίνια Κονιαλιάν, Στέλλα Κάσδαγλη και Γαλάτεια Λασκαράκη, συζήτησαν για το φαινόμενο Αμορούζο, κατέθεσαν εμπειρίες και βιώματά τους από τον επαγγελματικό στίβο καθώς και τα σημεία ταύτισης με την ελληνοαμερικανίδα συγγραφέα και επιχειρηματία.

Ιωάννα Μαρτζούκου, Λεβίνια Κονιαλιάν

‘Αννα Παπαιωάννου, Βασίλης Βαρδάκας, Μαργαρίτα Μιχελάκου, Μάρεα Λαουτάρη

Χρυσανθεμίς, Μάρεα Λαουτάρη, Ελένη Τώρου, Έφη Κουτσονικολή, Στέφανος Δεληγιάννης

Ευφροσύνη Πολυζώη, Λεβίνια Κονιαλιάν

Νάντια Μπέλε

Ντίνος Μαχαίρας, Στέλλα Κάσδαγλη, Μαργαρίτα Μιχελάκου

Γιούλη Δοξανάκη

Μόλις τελείωσε η συζήτηση, η βραδιά συνεχίστηκε με τον κόσμο να φωτογραφίζεται με το βιβλίο με το χαρακτηριστικό ροζ εξώφυλλο και το hashtag #GIRLBOSS να κατακλύζει τα social media και ειδικά το Instagram. Μέχρι χθες αριθμούσε 9.350.000 αναφορές. Τώρα που μπήκε και η Αθήνα στον χάρτη του #GIRLBOSS, sky is the limit.

Το βιβλίο #GIRLBOSS της Σοφία Αμορούζο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Key Books.

error: Content is protected !!