ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Kiku & Jazz: Δεν μπορώ να φανταστώ τίποτα καλύτερο για αυτό το Σάββατο…

Ύστερα από δύο πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις στο Kiku στο Κολωνάκι, ο Αδάμ Τσαρούχης φέρνει την jazz και στο K for Kiku στο Ψυχικό!

Ο ιδιαίτερα ταλαντούχος ερμηνευτής με τις εξαιρετικές συνεργασίες θα γεμίσει τον χώρο με jazz ακούσματα που θα συνοδεύσουν μοναδικά τις Νikkei γαστρονομικές δημιουργίες του chef, αλλά και τα δροσερά κοκτέιλ από την ομάδα του Kiku.

Η jazz μουσική συναντά το funky περιβάλλον του K for Kiku στο Ψυχικό σε μια βραδιά που θα σαγηνεύσει όλες τις αισθήσεις! Δυνατές γεύσεις και μουσικές δίνουν το σύνθημα για ένα πάρτι που θα σας μείνει αξέχαστο.

ok K for Kiku_3

ok K for Kiku_4

Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου η πυξίδα δείχνει Ψυχικό και K for Kiku για να απολαύσετε τις μοναδικές ερμηνείες του Αδάμ Τσαρούχη και τις μουσικές επιλογές του dj G-Soul.

It’s good to know:

ok tsarouxisunknown

Ο Αδάμ Τσαρούχης γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Τραγούδι και Θεωρητικά στο Εθνικό Ωδείο και στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης, ενώ έχει παρακολουθήσει σεμινάριο για Jazz/Musical Theatre στη Βοστόνη με υποτροφία “Jacob Pillow” και έχει κάνει μαθήματα Μουσικού Θεάτρου με τη Σία Κοσκινά.
Έχει συνεργαστεί με την Εθνική Λυρική Σκηνή, ενώ έχει συμμετάσχει σε παραγωγές του Θεάτρου Παλλάς και του Θεάτρου Badminton. Στη μέχρι τώρα πορεία του έχει συναντηθεί με σημαντικούς ανθρώπους της μουσικής όπως οι Φωτεινή Δάρρα, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Μίμης Πλέσσας, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Γιάννης Μαρκόπουλος, Μαντώ, Σία Κοσκινά κ.ά.
Το 2013 κυκλοφόρησε τη διασκευή του τραγουδιού «Μια Αγάπη για το Καλοκαίρι», ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι με τίτλο «Με τον Καιρό» σε μουσική Σίσσυς Βλαχογιάννη και στίχους Ion Standis. Επίσης συμμετείχε στο project «Retropolis II» με τη διασκευή του «Τι σήμερα, τι αύριο, τι τώρα» του Βασίλη Τσιτσάνη.

error: Content is protected !!